De terug-in-het-ritme-tips van.. Anita!

Aan de ene kant baal je dat de vakantie voorbij is, aan de andere kant is het ook wel weer lekker om in je vertrouwde ritme te komen. Laat je inspireren door de boodschappen en eetgewoonten van onze klanten: wat staat er op hun terug-van-vakantie-boodschappenlijstje en hoe komen zij weer terug in het ritme? Deze week maken we kennis met het boodschappenlijstje van Anita!

Welke producten staan op jouw terug-in-het-ritme-boodschappenlijstje?

Spinazie, avocado en citroen – voor een kickstart van mijn dag! Voor de lunch haal ik het liefst volkorenbrood met Nederlands beleg, zoals kaas en hagelslag. Wat heb ik dat gemist! Voor een comfortabel zelfgemaakte maaltijd kies ik veel verse vis en groente. Want eerlijk is eerlijk, hoe lekker vakantie-eten ook is, er gaat niets boven je eigen kookkunsten. Vergeet ook vooral niet een bloemetje in huis te halen, dat zorgt voor extra gezelligheid voor na de vakantie.

“ Want eerlijk is eerlijk, hoe lekker vakantie-eten ook is, er gaat niets boven je eigen kookkunsten. ”

Anita Boschmann, 50 jaar

Waarom staan deze producten op je boodschappenlijstje?

Na weken van exotische maaltijden en late vakantieavonden, snak ik naar mijn vertrouwde ritme en de smaken van Nederland. Met deze boodschappenlijst duik ik vol energie weer in mijn dagelijkse leven en zorg ik dat mijn huis weer aanvoelt als een knusse en vertrouwde plek. Want ook al is de vakantie voorbij, het comfort van thuis is onbetaalbaar.

Tuna-melt wraps

Deze lekkere tonijn wrap is in een handomdraai gemaakt. Tip! Grill hem in 10 min in de oven op 180 graden.

Meer lezen?

Gezonde fruitsoorten

Iedere fruitsoort heeft zo z'n kwaliteiten. Maar welk fruit kies je dan precies? We hebben onze favoriete top 5 gezonde fruitsoorten voor je op een rijtje gezet.

Lees meer over gezonde fruitsoorten
Opengesneden citrusvruchten

6 weetjes over rooibosthee

Wist je dat rooibosthee eigenlijk geen thee is? Lees nog 5 leuke feitjes over rooibos!

Lees meer over rooibosthee
Kopje rooibos thee

Hoe maak je de lekkerste cappuccino?

De Italiaanse favoriet die graag wordt gedronken in zowel het café als thuis op de bank. Wij helpen je met fijne tips en de beste producten om de lekkerste cappuccino te maken.

Lees meer over cappuccino
Kopje cappuccino