Het favoriete internationale recept van.. Zita!

Niets lekkerder dan op een herstige dag een huisgemaakt internationaal recept koken. Met meer dan 180 nieuwe producten, 75 pagina’s aan nieuwe recepten en 15 speciaal ontwikkelde vers pakketten zijn de mogelijkheden bij AH eindeloos! Laat je inspireren door de internationale recepten en eetgewoonten van onze klanten: wat staat er bij hun op het menu en welk verspakket mag niet ontbreken op hun boodschappenlijstje? Deze week maken we kennis met Zita!

Wat is jouw favoriete internationale gerecht?

Zelfgemaakte Massaman, een heerlijke Thaise curry

Waarom is dit jouw favoriete internationale gerecht?

Mijn man kon dit heerlijk klaarmaken, hij kwam uit Thailand. Ik had altijd wel een voorraad in onze vriezer! Helaas is hij vijf jaar geleden overleden, maar hij heeft het recept aan onze dochter gegeven. Zij maakt dit nu altijd voor mij klaar. Je kunt een kruidenmengsel uit een pakje gebruiken, maar het allerlekkerste is om alles vers te maken. Hakken, snijden, schillen, pellen, laten trekken, stampen en ruiken. Oei, alleen de geur al!

“ Er gaat niets boven de Thaise curry van mijn man. Ik had altijd wel een voorraad in onze vriezer. Helaas is hij vijf jaar geleden overleden, maar hij heeft het recept aan onze dochter gegeven. ”

Zita van der Heyden, 72 jaar

Welk verspakket mag niet ontbreken in jouw boodschappenmandje?

Mijn favoriet: de Mexicaanse wraps! Deze heb ik laatst bij een vriendin gegeten en deze was heel erg lekker. Ik zou dit zelf nooit hebben gemaakt, maar nu ga ik hem zeker weten nog een keer kopen. Jammer genoeg bestaan er nog geen vers pakketten voor 1 persoon, dus AH misschien kunnen jullie daar naar kijken.

8x tips voor veganuary

Met veganuary is er een nieuwe januari challenge in het leven geroepen: de hele maand januari geen dierlijke producten eten. Durf jij de challenge aan?

Start met veganuary

Vegan weekmenu

Nog meer inspiratie nodig? Wij delen een 7-daags weekmenu met je, zodat jij een weekje vegan kan eten.

Naar vegan weekmenu
Vegan quiche met saus

Wat is plantaardig eten?

Maar wat is plantaardig eten eigenlijk precies? En waarom zou je voor een plantaardig alternatief gaan? We starten met de basis en geven je alle ins en outs.

Lees er alles over
Plantaardge quinoa salade