De terug-in-het-ritme-tips van.. Anique!

Aan de ene kant baal je dat de vakantie voorbij is, aan de andere kant is het ook wel weer lekker om in je vertrouwde ritme te komen. Laat je inspireren door de boodschappen en eetgewoonten van onze klanten: wat staat er op hun terug-van-vakantie-boodschappenlijstje en hoe komen zij weer terug in het ritme? Deze week maken we kennis met het boodschappenlijstje van Anique!

Welke producten staan op jouw terug-in-het-ritme-boodschappenlijstje?

Allereerst fruit zoals appels, bananen, druiven, soms peer en een heleboel groenten. Dat mag namelijk wel weer na de vakantie. Ik kies dan meestal wortels, broccoli, bloemkool, boontjes, komkommers, zoete puntpaprika’s en tomaatjes. Voor mijn ontbijt bestel ik (geiten)yoghurt, Optimel en glutenvrije granola voor een goede start van mijn dag! Ook mag kaas, boterhamvlees en een Limburgs boterhamworstje (tip!) niet ontbreken. En last but not least, de AH verspakketten. De curry’s, butter chicken en tomatensoep zijn mijn favoriet!

“ Vul je vriezer in het weekend met verse soepen, pastasauzen en curry's, zodat je op drukke dagen vooruit kan! ”

Anique van Alst, leeftijd: 38 jaar

Waarom staan deze producten op je boodschappenlijstje?

We gaan weer volle bak aan het werk en zo na de zomervakantie is het altijd weer eventjes bikkelen om terug in het ritme te komen. Groente en fruit moeten we echt weer aanvullen, vooral bij mijn kinderen maar helaas ook bij mezelf, haha. Daarnaast wil ik altijd goed variëren met recepten. Ik probeer ook vaak op voorhand de vriezer te vullen met verse soepen, pastasauzen en curry’s zodat we op drukke dagen vooruit kunnen.

Meer lezen?

8x gezonde snacks tijdens een dagje uit

Wij zetten 8 heerlijke en gezonde snacks voor je op een rijtje. Ideaal voor een dagje uit of een bezoek aan een pretpark!

Bekijk de gezonde snacks

6x gezonde snacks voor in de avond

Wie kent het gevoel niet, dat je eigenlijk niet meer wilde eten ‘s avonds, maar toch trek krijgt in een avond snack? Maar je weet niet wat je kan pakken?

Bekijk alle gezonde snacks voor in de avond
Gezonde snacks voor in de avond