Kerstamuses

15x de lekkerste kerstamuses

 Kerstamuses, de perfecte start van een gezellig kerstdiner. Een amuse is klein gerecht wat vaak voorafgaand aan het diner geserveerd wordt. Dit kleine hapje is niet alleen ontzettend lekker maar ook de manier om je gasten enthousiast te maken over de rest wat komen gaat. Wij hebben onze 15 favorieten vis, vlees en vega kerstamuses voor je geselecteerd, voor ieder wat wils dus!

 

Hoe groot zijn amuses?

Een amuse is slechts een of twee happen groot. Het is echt een klein hapje om je gasten mee te verrassen. Je kan er ook voor kiezen om meerdere amuses op te dienen tijdens jouw diner. Eetsmakelijk!

Een aperatief bij de kerstamuses?

Wil je echt uitpakken? Serveer dan je amuse samen met een bijpassend aperitief. Dit is vaak een alcoholisch drankje zoals een cider of een cocktail. Een aperitief met een bubbel erin zoals cava, prosecco of zelfs champagne is ook erg lekker. Zorg wel dat de aperatief goed aansluit bij amuse.

Meer lezen?

Zo vouw je de mooiste kerstservetten

Met deze twee varianten voor het vouwen van kerstservetten dek jij jouw tafel straks nog feestelijker!

Bekijk het stappenplan

7x kerstcocktails

Tijdens de feestdagen is het leuk om echt even uit te pakken en iets bijzonders te maken. Wij verzekeren je, met deze 7 kerstcocktails steel je sowieso de show.

Bekijk onze 7 kerstcocktails

Hoe dek je de tafel volgens de etiquette?

Zeker voor het kerstdiner is het extra leuk om uit te pakken met een prachtig gedekte tafel. Maar ehh… Hoe heurt dat eigenlijk ook alweer?

Lees hoe je de tafel heurt te dekken