Borreltips

Heel veel goede redenen om te borrelen
Met Hemelvaart en Pinksteren in het vooruitzicht begint het al flink te borrelen… Tijd voor een borrelplank! Voor alle dubbeldippers, laatste bitterbalgraaiers, fijnproevers en spontane borrelaars. Bij Albert Heijn geven we je genoeg redenen om te borrelen. Wij zetten alvast de lekkerste borreltips voor je op een rijtje. Dat smaakt naar weekend!

Zorg voor kleur op tafel

Van een kleurrijke tafel wordt toch iedereen vrolijk? Met deze yoghurt-feta dip scoor je punten bij je gasten! Deze dip knalt er direct uit dankzij haar rode tomaatjes en staat ook nog eens binnen 10 minuten op tafel. Door de dip in deze gekleurde bakjes te serveren is het al helemaal feestelijk.

Kies voor verrassende borrelgerechten

Ken je de AH Topped dips al? Deze dips smeer je uit over een schaaltje. Leg de topping erop en smullen maar! Onze favoriet is de AH Topped dip roomkaas mascarpone ui & vijg. Heerlijk romig en zoet.

Pak uit met een dipplank

Dubbeldippen wordt wel heel verleidelijk met deze dipplank. Kies net zoals Janne voor lekkere snackgroente met verschillende dips.

Versier je plank met fruit

Lekker èn gezond: versier je borrelplank met stukjes fruit. Kies bijvoorbeeld voor gedroogde mango of verse vijgen. Heerlijk bij een kaasje, maar zo uit het vuistje mag ook natuurlijk. Of ga voor deze gegrilde druiven met mozzarella en pistache. Hmmm...

Laat de kids eens de plank samenstellen

Laat de kinderen creatief worden en hun eigen borrelplank samenstellen! Met hun favoriete snacks en dips wordt het een feestje voor jong en oud. Ontdek hun unieke combinaties en geniet samen van deze gezellige en smakelijke activiteit.

Kies voor betaalbaar genieten

Fijn voor op tafel en de portemonnee; deze betaalbare borrelplank. Benieuwd hoe Laura haar gasten met deze plank verrast? Je leest het hier.

Zorg voor verfrissende drankjes

Zet een karaf water op tafel met lekkere muntblaadjes of citroen erin. Of kies voor een volwassen frisje.

Maak er een borreldiner van

Door wat warme hapjes toe te voegen, maak je van jouw borrel in een handomdraai een borreldiner. Zet wat BBQ kleintjes op tafel en ga aan de slag met dit borrelpakket quesadillas. Ook lekker met zure room of guacamole. Succes gegarandeerd! Of wat dacht je van deze warme aubergineballetjes met parmezaan en chili-olie?

Bekijk de borrelplank van Janne, Sarah en Laura

Vega dipplank van Janne

Vega genieten met een borrelplank die gezond én lekker is? Janne weet precies hoe dat moet. Bij haar vriendinnen staat ze bekend als een echte borrelqueen.

Bekijk de dipplank van Janne

Plank voor iedereen van Sarah

Een borrelplank samenstellen waar je iedereen tevreden mee houdt is niet makkelijk. Sarah haalt alles uit de kast en weet met viral Instagram trends iedereen te verrassen.

Lees wat er op Sarah's plank ligt

Betaalbare plank van Laura

Een heerlijke borrel, daar zegt Laura nooit nee tegen. Zo viert zij ieder moment met een plank die zij zelf samenstelt op een betaalbare manier. Benieuwd hoe zij dit doet? Lees snel verder!

Lees meer