5 tips voor het organiseren van een goedkoop tuinfeest

Heb jij ook zin om weer lekker de bloementjes buiten te zetten? Maar wil je hier niet te veel geld aan kwijt zijn? Organiseer een goedkoop tuinfeestje! Wij delen 5 super tips zodat jij goedkoop en gemakkelijk een tuinfeestje kan organiseren.

Hoe kan je een goedkoop tuinfeestje organiseren?

  • Tip 1: Lekkere hapjes uit de Bonus
  • Tip 2: Huigemaakte limonade & mocktails
  • Tip 3: Versiering en verlichting
  • Tip 4: Maak zelf muziek of zet een Spotifylijst op
  • Tip 5: Speelgoed voor de kids

Tip 1. Lekkere hapjes

Niets belangrijker dan de hapjes op je tuinfeestje, toch? En dit hoeft helemaal niet ingewikkeld. Wat dacht je van popcorn, hummus met komkommer en worteltjes of een stokbroodje met kruidenboter. Wil je de show stelen tijdens jouw georganiseerde tuinfeest? Maak dan heerlijke gefrituurde bloemkool nuggets. Een groot feest en je bent binnen 20 min. klaar!

Tip 2. Huisgemaakte limonade en mocktails 

Wil jij vrolijke drankjes op je tuinfeestje? Ga dan aan de slag met zelfgemaakte limonade, water met vruchten of komkommer of misschienss wel een mocktail! Zet ze klaar in een oude wijnfles of een glazen karaf, dat zorgt voor een feestelijke sfeer. Meer zien in alcohol? Check dan altijd goed onze Bonus, voor de scherpste aanbiedingen.

Tip 3. Versiering & verlichting  

In de zomer heb je eigenlijk geen verlichting nodig, maar niets leuker zijn kaarsjes als de zon bijna onder gaat. Gebruik oude weckpotten, glazen potten of blikken om theelichtjes in te doen. Hiermee creëer je een gezellige sfeer! Qua versiering kan je denken aan leuke slingers. Wil je duurzaam aan de slag? Maak deze dan van oude stoffen!

Tip 4. Muziek

Niets belangrijk dan muziek toch? Vraag aan je vrienden of ze allemaal hun favoriete feestnummer met je delen voordat ze op je tuinfeestje komen. Maak van deze nummers een eigen Spotifylijst, zo kan niemand klagen over de muziek! Heb je geen Spotify? Zet dan lekker de radio aan of misschien wil jouw goede vriend wel op zijn gitaar komen spelen!

Tip 5. Voor de kids!  

Komen er kinderen op je tuinfeestje? Maak een gezellige speelhoek. Dit hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Vraag aan je vrienden of ze allemaal iets leuks willen meenemen voor de kinderen, zo is er voldoende speelgoed en heb jij er weinig kosten aan. En vergeet vooral de ijsjes niet. Geniet van de zomer!

 

Meer lezen?

In 6 stappen goedkoop en gezond eten

Goedkoop en gezond eten lastig? Dat hoeft helemaal niet! Als je maar slim koopt en kookt. Met dit stappenplan helpen we je om goedkoop en gezond te eten.

Lees meer over goedkoop en gezond eten
Boodschappentas met groente en fruit

8 tips om goedkoop boodschappen te doen

Goedkoop boodschappen doen kan best lastig zijn.Daarom geven we je graag 8 tips waarmee jij goedkoop boodschappen kan doen.

Lees de tips
Hoe doe je betaalbaar boodschappen?

Waarom koopzegels sparen?

Bij elke euro die je uitgeeft bij Albert Heijn kan je voor 10 cent een koopzegel kopen. Deze koopzegels kan je sparen tot dat je een vol (digitaal!) boekje hebt.

Lees alles over koopzegels
Koopzegels sparen