AH hartjes macarons voor Valentijnsdag

Op en top romantisch

Lekker eten maakt een avond met je geliefde nóg romantischer. Nadat je de dag bent begonnen met een heerlijk Valentijnsontbijt, wil je de dag natuurlijk afsluiten met een romantisch diner voor 2. Maar waarom duur uit eten gaan als je ook een luxe en lekker Valentijnsdiner thuis kan organiseren? Ga je voor een chic, een simpel, een vegetarisch Valentijnsdiner, of voor een combinatie van deze 3? Welke je ook kiest, met deze 3 romantische Valentijnsmenu’s wordt je avond sowieso een succes!

Valentijnsmenu 1: chic Valentijnsdiner

Zin om extra uit te pakken deze Valentijnsdag? Met dit chique Valentijnsmenu waan je je direct in een sterrenrestaurant. Duik zelf of samen met je geliefde de keuken in. Durft de bakker in jou met de eclairs aan de slag te gaan? En krijg je de borden net zo mooi opgemaakt als op de foto?

Valentijnsmenu 2: Comfi Valentijnsdiner

Met dit Valentijnsmenu wordt het sowieso een ontspannen avond, want comfort food betekent áltijd een goede mood! Een warme kom tomatensoep, een romig bord pasta en een smeuïge brownie met cookie dough ijs. Wat wil een mens nog meer?

Valentijnsmenu 3: Vega Valentijnsdiner

Wil je een romantisch en vegetarisch Valentijnsdiner organiseren? Zoek dan vooral niet verder! De tafel geurt en kleurt Italiaans met deze roze bietencarpaccio, romige spaghetti al funghi en heerlijke tiramisu. Wil je het Valentijnsdiner vegan maken? Verander het dessert dan in deze vegan tiramisu.

Meer lezen?

Valentijnsontbijt tips en ontbijt pakketten

6x Valentijnsontbijt

Of het nu je partner, je beste vriend(in), je gezin of andere familieleden zijn: op valentijnsdag wil je de dag het liefst beginnen met de mensen die je liefhebt.

Bekijk tips en ontbijtpakketten
Zo dek je de tafel volgens de etiquette

Hoe dek je de tafel volgens de etiquette?

Het is extra leuk om uit te pakken met een prachtig gedekte tafel. Maar ehh… Hoe heurt dat eigenlijk ook alweer?

Bekijk de stappen

Thuis uiteten: 5 unieke menu's

Met deze driegangendiners voor thuis kan je net doen alsof je in een restaurant zit.

Bekijk menu's