Koken met paasrestjes

Van paasbrood tot paaschocolade: zo maak je restjes op
1. Wentelteefjes met paasbrood of brioche
Heb je nog allemaal paasbrood over? Maak er feestelijke wentelteefjes van paasbrood of wentelteefjes van brioche! Klop een eitje los met een scheut melk, kaneel en een snufje suiker. Haal de plakjes brood erdoor en bak ze goudbruin in een klontje boter. Serveer met een restje paaseitjes gesmolten als chocoladesaus en een beetje vers fruit. Een andere favoriet van ons is broodpudding. Ook ideaal om je paasbrood in te verwerken!

2. Eiersalade of ommelet van eieren
3. Quiche met restjes groenten
4. Croissantpasteitjes met croissants
De kans is groot dat je nog wel wat croissants hebt liggen. Maar wist je dat overgebleven croissants de basis kunnen zijn van een heleboel lekkere, nieuwe recepten?
Recepten met croissants
5. Rocky road van paaseitjes
Zit je nog met een flinke voorraad chocoladepaaseitjes? Maak er een snelle rocky road van! Smelt de chocolade, meng met stukjes koek, marshmallows en eventueel wat noten of rozijnen. Laat opstijven in de koelkast en snijd in blokjes. Zo geef je die paaseitjes een tweede leven in een heerlijk en makkelijk tussendoortje.