Paasei met cheesecake-vulling
Ei, ei, ei, we zijn zo blij. Want deze eitjes hebben een cheesecake-vulling en dat vieren wij!
Ingrediënten
6 porties
6
AH Excellent holle chocolade-eieren
200 g
zuivelspread naturel
1 el
poedersuiker
3 tl
lemoncurd
Dit heb je nodig
lege eierdoos
Aan de slag
Snijd het bovenste kapje (ca. ¼) van de chocolade-eieren. Zet de onderkant van de eitjes in een lege eierdoos. Roer de zuivelspread los met de poedersuiker. Vul de eitjes elk met 2 tl zuivelspread. Maak met een theelepel een kuiltje in de zuivelspread en schep in elk eitje een ½ tl lemoncurd als ‘dooier’.
Paasei met cheesecake-vulling
Instructievideo - 00:16 min.
Paasei met cheesecake-vulling
Ei, ei, ei, we zijn zo blij. Want deze eitjes hebben een cheesecake-vulling en dat vieren wij!

6 porties
175 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het bovenste kapje (ca. ¼) van de chocolade-eieren. Zet de onderkant van de eitjes in een lege eierdoos. Roer de zuivelspread los met de poedersuiker. Vul de eitjes elk met 2 tl zuivelspread. Maak met een theelepel een kuiltje in de zuivelspread en schep in elk eitje een ½ tl lemoncurd als ‘dooier’.
combinatietip:Ook lekker met abrikozenjam in plaats van lemoncurd.
variatietip:Hak de overgebleven chocolade (de ‘kapjes’ van de eieren) fijn en gebruik als ‘hagelslag’ op een boterham, of smelt het tot chocoladesaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)6 AH Excellent holle chocolade-eieren
200 g zuivelspread naturel
1 el poedersuiker
3 tl lemoncurd
Dit heb je nodig
lege eierdoos