bewaar
Paasei met cheesecake-vulling
Paasei met cheesecake-vulling
bewaar

Paasei met cheesecake-vulling

Ei, ei, ei, we zijn zo blij. Want deze eitjes hebben een cheesecake-vulling en dat vieren wij!

10 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

6 porties

6

AH Excellent holle chocolade-eieren

200 g

zuivelspread naturel

1 el

poedersuiker

3 tl

lemoncurd

Dit heb je nodig

  • lege eierdoos

Ei, ei, ei, we zijn zo blij. Want deze eitjes hebben een cheesecake-vulling en dat vieren wij!

Aan de slag

Snijd het bovenste kapje (ca. ¼) van de chocolade-eieren. Zet de onderkant van de eitjes in een lege eierdoos. Roer de zuivelspread los met de poedersuiker. Vul de eitjes elk met 2 tl zuivelspread. Maak met een theelepel een kuiltje in de zuivelspread en schep in elk eitje een ½ tl lemoncurd als ‘dooier’.

combinatietipOok lekker met abrikozenjam in plaats van lemoncurd.

variatietipHak de overgebleven chocolade (de ‘kapjes’ van de eieren) fijn en gebruik als ‘hagelslag’ op een boterham, of smelt het tot chocoladesaus.

Paasei met cheesecake-vulling

Instructievideo - 00:16 min.