Wentelteefjes van paasbrood
Heb je nog wat paasbrood over? Niet weggooien! Maak er deze wentelteefjes mee.

ontbijt
Heb je nog wat paasbrood over? Niet weggooien! Maak er deze wentelteefjes mee.
4 stuks
Advertentie
Ingrediënten
- 1 middelgroot ei
- 100 ml halfvolle melk
- ½ tl gemalen kaneel
- 4 sneetjes feeststollen
- 30 g ongezouten roomboter
- 2 el paashagel XL
Advertentie
Bereiden
- Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord. Wentel de sneetjes paasbrood door het eimengsel.
- Verhit de helft van de boter in een koekenpan. Bak 2 sneetjes in 3 min. goudbruin. Keer halverwege.
- Herhaal deze stap voor de rest van de sneetjes. Bestrooi de wentelteefjes met de paashagel.
combinatietip:
Lekker met verse aardbeien
Advertentie
Voedingswaarden (per stuk)
- energie 285 kcal
- eiwit 7 g
-
koolhydraten 34 g
waarvan suikers 21 g -
vet 13 g
waarvan verzadigd 6 g - natrium 160 mg
- vezels 2 g
Ook te zien in
februari 2021
Wentelteefjes van paasbrood
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Wentelteefjes van paasbrood
- 1 middelgroot ei
- 100 ml halfvolle melk
- ½ tl gemalen kaneel
- 4 sneetjes feeststollen
Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord. Wentel de sneetjes paasbrood door het eimengsel.
- 15 g ongezouten roomboter
Verhit de boter in een koekenpan. Bak 2 sneetjes in 3 min. goudbruin. Keer halverwege.
- 15 g ongezouten roomboter
- 2 el paashagel XL
Herhaal deze stap voor de rest van de sneetjes. Bestrooi de wentelteefjes met de paashagel.
combinatietip:
Lekker met verse aardbeien