bewaar
Wentelteefjes van paasbrood
Wentelteefjes van paasbrood
bewaar

Wentelteefjes van paasbrood

Heb je nog wat paasbrood over? Niet weggooien! Maak er deze wentelteefjes mee.

20 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

4 porties

1

wit scharrelei

100 ml

halfvolle melk

½ tl

gemalen kaneel

4 sneetjes

feeststollen

30 g

ongezouten roomboter

2 el

paashagel XL

Heb je nog wat paasbrood over? Niet weggooien! Maak er deze wentelteefjes mee.

Aan de slag

1

Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord. Wentel de sneetjes feeststol door het eimengsel.

2

Verhit de helft van de boter in een koekenpan. Bak 2 sneetjes in 3 min. goudbruin. Keer halverwege.

3

Herhaal deze stap voor de rest van de sneetjes. Bestrooi de wentelteefjes met de paashagel.

combinatietipLekker met verse aardbeien

Wentelteefjes van paasbrood

Heb je nog wat paasbrood over? Niet weggooien! Maak er deze wentelteefjes mee.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig