Wen­tel­teef­jes van paas­brood

Heb je nog wat paasbrood over? Niet weggooien! Maak er deze wentelteefjes mee.

(0) waardeer
ontbijt Heb je nog wat paasbrood over? Niet weggooien! Maak er deze wentelteefjes mee. 4 stuks

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord. Wentel de sneetjes paasbrood door het eimengsel.
  2. Verhit de helft van de boter in een koekenpan. Bak 2 sneetjes in 3 min. goudbruin. Keer halverwege.
  3. Herhaal deze stap voor de rest van de sneetjes. Bestrooi de wentelteefjes met de paashagel.

combinatietip:

Lekker met verse aardbeien

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 285 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 34 g
    waarvan suikers 21 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 160 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
februari 2021

Wentelteefjes van paasbrood

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wen­tel­teef­jes van paas­brood

1
1
  • 1 middelgroot ei
  • 100 ml halfvolle melk
  • ½ tl gemalen kaneel
  • 4 sneetjes feeststollen

Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord. Wentel de sneetjes paasbrood door het eimengsel.

2
2
  • 15 g ongezouten roomboter

Verhit de boter in een koekenpan. Bak 2 sneetjes in 3 min. goudbruin. Keer halverwege.

3
3
  • 15 g ongezouten roomboter
  • 2 el paashagel XL

Herhaal deze stap voor de rest van de sneetjes. Bestrooi de wentelteefjes met de paashagel.

combinatietip:

Lekker met verse aardbeien

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.