Kerstbrood-wentelteefjes
Hier wil je wel wat kerstbrood voor overhouden, zo lekker is het.
Aan de slag
Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord. Wentel de sneetjes kerstbrood door het eimengsel. Verhit de helft van de boter in een koekenpan. Bak 2 sneetjes in 3 min. goudbruin. Keer halverwege. Herhaal deze stap voor de rest van de sneetjes. Bestrooi de wentelteefjes met de poedersuiker.
Kerstbrood-wentelteefjes
Instructievideo - 00:31 min.
Kerstbrood-wentelteefjes
Hier wil je wel wat kerstbrood voor overhouden, zo lekker is het.
null personen
195 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord. Wentel de sneetjes kerstbrood door het eimengsel. Verhit de helft van de boter in een koekenpan. Bak 2 sneetjes in 3 min. goudbruin. Keer halverwege. Herhaal deze stap voor de rest van de sneetjes. Bestrooi de wentelteefjes met de poedersuiker.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 middelgroot ei
100 ml halfvolle melk
1 tl gemalen kaneel
4 sneetjes kerstbroden
30 g ongezouten roomboter
½ el poedersuiker