bewaar
Oliebollen wentelteefjes
Oliebollen wentelteefjes
bewaar

Oliebollen wentelteefjes

Leftover oliebollen? Maak er dan wentelteefjes van!

15 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

middelgroot ei

100 ml

halfvolle melk

1 tl

gemalen kaneel

4

oliebollen

30 g

ongezouten roomboter

2 el

poedersuiker

Aan de slag

1

Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord. Snijd de oliebollen elk in 4 plakken.

2

Verhit de helft van de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Wentel de helft van de oliebollenplakken een voor een door het ei-melkmengsel en bak ze in ca. 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Herhaal met de rest van de oliebollenplakken.

3

Serveer direct en bestrooi de wentelteefjes met de poedersuiker.

combinatietipLekker met (leftover) fruit, krenten of rozijnen.

Oliebollen wentelteefjes

Instructievideo - 01:16 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Oliebollen wentelteefjes

Leftover oliebollen? Maak er dan wentelteefjes van!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig