bewaar
Oliebollen wentelteefjes
Oliebollen wentelteefjes
bewaar

Oliebollen wentelteefjes

Leftover oliebollen? Maak er dan wentelteefjes van!

15 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

middelgroot ei

100 ml

halfvolle melk

1 tl

gemalen kaneel

4

oliebol

30 g

ongezouten roomboter

2 el

poedersuiker

Leftover oliebollen? Maak er dan wentelteefjes van!

Aan de slag

1

Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord. Snijd de oliebollen elk in 4 plakken.

2

Verhit de helft van de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Wentel de helft van de oliebollenplakken een voor een door het ei-melkmengsel en bak ze in ca. 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Herhaal met de rest van de oliebollenplakken.

3

Serveer direct en bestrooi de wentelteefjes met de poedersuiker.

combinatietipLekker met (leftover) fruit, krenten of rozijnen.

Oliebollen wentelteefjes

Instructievideo - 01:16 min.