Lekkere paasdagen vol surprises!

10% korting met AH Premium

Probeer AH premium 1 maand gratis! Zo heb je 10% korting op het gehele* bio assortiment. Ook met Pasen geniet je dan nóg voordeliger van het lekkerste dat de natuur te bieden heeft. Proef het zelf! (*niet geldig i.c.m. andere acties en op flesvoeding tot 1 jaar)Probeer Premium gratis

AH Biologisch Chocolade paaseitjes

Alles voor Pasen

Maak Pasen dit jaar nog een beetje specialer met ons heerlijke paasassortiment. Van paaseitjes, paasbrood en paastakken, bij ons vind je alles voor een heerlijk Pasen. En wat dacht je van de lekkerste paasrecepten? En het fijne is: je kan alles thuis laten bezorgen. Zo hoef je zelf niet te sjouwen. Handig!

Tips voor Pasen

Want tijdens je paasontbijt, -brunch of -diner wil je niet alleen de lekkerste gerechten op tafel zetten, maar ook je huis mooi aankleden. Het is tenslotte feest! Met dit lijstje zijn de eerste stappen naar een heerlijk Pasen gezet:

Matzes. Het hele jaar door eten we deze krokante crackers graag, maar tijdens het paasontbijt vind je ze op alle tafels terug. Het liefst met boter en suiker, smullen!
Quiche. Een echte topper. Want: makkelijk voor te bereiden en iedereen vindt het lekker. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos.
Eieren. Of het nu om een gekookt eitje, gevulde eieren of een heerlijk klassiek recept als eggs benedict gaat, hiermee maak je de paasbeleving compleet.
Chocolade paaseitjes. Zet ze op tafel tijdens het koffiemoment, het toetje of gewoon altijd: iedereen wordt blij van een chocolade paasei!
Paasbrood. Heerlijk om te serveren bij de paasbrunch. Laat je gasten watertanden bij onze feeststol.
Asperges. Dit witte goud is maar kort verkrijgbaar en verdient sowieso een plaatsje op de paastafel. Heerlijk met ham, ei, botersaus en zalm.
★ Paastakken, -bloemen en andere decoratie. Want Pasen is niet compleet zonder wat mooie aankleding. Breng het voorjaar in huis en maak het gezellig.
Champagne. Want hoe proost je nu feestelijker dan met deze bekende bubbel?