Lekkere paasdagen vol verrassingen!

Ontdek ons nieuwe, verrassende én voordelige paasassortiment. Verstop de lekkerste chocolade eitjes, proef de bijzondere Cronut en verras iedereen met de XL Donutcake. Laat die paasdagen maar komen!

10% korting met AH Premium

Probeer AH premium 1 maand gratis! Zo heb je 10% korting op het gehele* bio assortiment. Ook met Pasen geniet je dan nóg voordeliger van het lekkerste dat de natuur te bieden heeft. Proef het zelf! (*niet geldig i.c.m. andere acties en op flesvoeding tot 1 jaar)Probeer Premium gratis

Tips voor de lekkerste paasdagen

Hoe versier je een paastak en hoe zorg je ook alweer voor een gezellig gedekte (paas)tafel? En met welke tips wordt Pasen 2023 nét wat goedkoper? Het wordt een eitje met onze tips & tricks voor Pasen.

Doe paasinspiratie op

Zin in een kleurrijk Pasen?

Ontdek verrassend veel voordelige producten voor je paasontbijt, -brunch of -diner en het exclusieve AH Excellent voor de Feestdagen-assortiment.

Blader door de lekkere paasdagen-gids

10x budgettips voor Pasen

Het wordt langzaam warmer, de vogels beginnen te fluiten… en je portemonnee begint te rinkelen. Pasen betekent gezelligheid, maar ook een extra kostenpost. benieuwd hoe je kunt besparen tijdens Pasen?

Kies eieren voor je geld

Alles voor Pasen

Maak Pasen dit jaar nog een beetje specialer met ons heerlijke paasassortiment. Van paaseitjes, paasbrood en paastakken, bij ons vind je alles voor een heerlijk Pasen. En wat dacht je van de lekkerste paasrecepten? En het fijne is: je kan alles thuis laten bezorgen. Zo hoef je zelf niet te sjouwen. Handig!

Tips voor Pasen

Want tijdens je paasontbijt, -brunch of -diner wil je niet alleen de lekkerste gerechten op tafel zetten, maar ook je huis mooi aankleden. Het is tenslotte feest! Met dit lijstje zijn de eerste stappen naar een heerlijk Pasen gezet:

Matzes. Het hele jaar door eten we deze krokante crackers graag, maar tijdens het paasontbijt vind je ze op alle tafels terug. Het liefst met boter en suiker, smullen!
Quiche. Een echte topper. Want: makkelijk voor te bereiden en iedereen vindt het lekker. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos.
Eieren. Of het nu om een gekookt eitje, gevulde eieren of een heerlijk klassiek recept als eggs benedict gaat, hiermee maak je de paasbeleving compleet.
Chocolade paaseitjes. Zet ze op tafel tijdens het koffiemoment, het toetje of gewoon altijd: iedereen wordt blij van een chocolade paasei!
Paasbrood. Heerlijk om te serveren bij de paasbrunch. Laat je gasten watertanden bij onze feeststol.
Asperges. Dit witte goud is maar kort verkrijgbaar en verdient sowieso een plaatsje op de paastafel. Heerlijk met ham, ei, botersaus en zalm.
★ Paastakken, -bloemen en andere decoratie. Want Pasen is niet compleet zonder wat mooie aankleding. Breng het voorjaar in huis en maak het gezellig.
Champagne. Want hoe proost je nu feestelijker dan met deze bekende bubbel?