AH Excellent voor Pasen 2022

Volgend jaar vind je hier weer onze AH Excellent producten speciaal voor Pasen. Bekijk ondertussen onze producten die het hele jaar door verkrijgbaar zijn voor een lekkere brunch.

Alles voor een compleet paasfeest

Glutenvrije paasbrunch

Met Pasen eten we veel broodjes, koekjes en lekkernijen. Maar wat als jij of één van je eters een glutenintolerantie heeft? Ook dan hebben we genoeg lekkers!

Lees alles over glutenvrij

Bak zelf je paaslekkernij

Zelf een paasbrood maken of met z'n allen verse koekjes bakken, maak er samen wat lekkers van tijdens Pasen.

Alles om zelf te bakken

Paasbrunchrecepten

Van aspergesoep tot gevulde eitjes, er is volop inspiratie om je paasbrunch zelf te maken.

Bekijk alle paasbrunchrecepten

Lekkere paasbrunch!

Ben je niet zo van het paasontbijt of heb je na het paaseieren zoeken weer trek gekregen? Schuif dan gezellig aan bij de paasbrunch.

Brunch is een samenvoeging van breakfast en lunch, en dat zie je ook terug in de gerechten. Zoet, hartig, warm, koud, het kan allemaal. Ben je nog op zoek naar wat inspiratie voor je paasbrunch? Wat dacht je van een lekkere aspergesoep om mee te beginnen? Belegde broodjes, salades, hartige hapjes (zoals een quiche, omeletwraps of spiesjes) en zoetigheden (scones, pannenkoekjes, wafels of een stukje paasstol) en verse sapjes maken je paastafel compleet. Bijna tenminste... want hij is pas echt af met wat vrolijke paasdecoratie!

Paasbakkers klaar?

Bakken maar! Verras je familie met je bakkunsten en duik de keuken in voor een heerlijke cheesecake met paaseitjes. Een prima afsluiter van je paasbrunch.