Hop door naar de brunch

De combinatie van ontbijt en lunch, maakt brunch onze favoriet! Met bladerdeeghapjes, afbakbroodjes met gekleurde paashagelslag en een verse quiche uit de oven is de paastafel compleet.

Start je bestelling

Vier Pasen met de salades van Johma

Bij Johma oet Twente maken we de lekkerste salades. Lekker voor op de boterham tijdens de Paasbrunch, in het weekend of op de gewone doordeweekse dag. Wat is jouw favoriet?Bekijk meer van Johma

Versier de paastafel met de Ruijter 

Het is tijd voor een strooifeest aan de paastafel met de Ruijter. Lekker strooien over de yoghurt of op je boterham maar ook jouw mooiste paastaart versier je met de Ruijter.Bekijk meer van De Ruijter

Lekkere paasbrunch!

Ben je niet zo van het paasontbijt of heb je na het paaseieren zoeken weer trek gekregen? Schuif dan gezellig aan bij de paasbrunch.

Brunch is een samenvoeging van breakfast en lunch, en dat zie je ook terug in de gerechten. Zoet, hartig, warm, koud, het kan allemaal. Ben je nog op zoek naar wat inspiratie voor je paasbrunch? Wat dacht je van een lekkere aspergesoep om mee te beginnen? Belegde broodjes, salades, hartige hapjes (zoals een quiche, omeletwraps, hartige taart of spiesjes) en zoetigheden (scones, pannenkoekjes, wafels of een stukje paasstol) en verse sapjes maken je paastafel compleet. Bijna tenminste... want hij is pas echt af met wat vrolijke paasdecoratie!

Paasbrunchrecepten

Wil je iets meer uitpakken voor Pasen en ben je opzoek naar paasonbijt ideeën? Ga dan aan de bak met onze paasbrunchrecepten.

Quiches: kleine quiches gemaakt van eieren, spinazie en geitenkaas. Laat de lente maar komen!
Wentelteefjes: met gebakken banaan en yoghurt
Groene asperges: met parelcouscous, pistachepesto en een eitje
Gevulde eitjes: roze en geel!
Regenboodpancakes: in alle kleuren van de regenboog!
Kaneelbroodjes: deze easy broodjes rol je in 10 min. de oven in