Paasdecoratie

Zorg voor een paasgevoel met verrassende paasdecoratie zoals onze paashangers en paasservetten.
Haal vrolijke paasdecoratie in huis bij Albert Heijn.

Alles voor een compleet paasfeest

5x tips voor een verrassende paastafel

Zeg je Pasen, dan zeg je natuurlijk paasontbijt, -brunch of diner. Maar hoe tover je jouw tafel om tot een heus paasspektakel? Albert Heijn geeft 5 tips voor een gezellige paastafel.

Lees de tips

6x tips voor een versierde paastak

Net als met de kerstboom kan je je helemaal uitleven op paastak versiering. Wij geven je zes originele, inspirerende tips om jouw paastak te versieren.

Versier je paastak
Versierde paastak

Eieren schilderen: stappenplan, technieken en tips

Het schilderen van paaseieren mag natuurlijk niet ontbreken in de voorbereiding naar Pasen. Zeker als je kinderen hebt. We delen alle tips met je.

Lees meer over eieren schilderen
Eieren schilderen

Paasdecoratie voor iedereen

Zin in mooie versierde paastakken? Of een vrolijk aangeklede paastafel? Dat begrijpen we. Bij ons vind je alles om je hele huis in de paassfeer te brengen. Van de leukste paashangers tot paasslingers of servies voor een vrolijk gedekte tafel voor de paasbrunch.

Paastak versieren
Creëer een lentegevoel in huis met versierde paastakken. Versier ze met gekleurde paaseieren, houten paashangers of geef er je eigen creatieve draai aan met zelfgemaakte versiering. Wij geven je 6 tips voor de leukste paastakversiering.

Paasdecoratie online bestellen
Je favoriete paasdecoratie bestel je ook makkelijk online. Snuffel lekker rond in ons paasassortiment en wij bezorgen vervolgens je boodschappen bij je thuis. Of je haalt je bestelling op bij een Pick Up Point als je dat fijner vindt. Ben je nog geen klant en wil je online bestellen eens proberen? Maak dan eerst een profiel aan en profiteer van een maand gratis bezorging met de AH Bezorgbundel.