Alle chefs aan tafel

Allemaal chef van je eigen pannetje met Pasen! Ga voor een handige gourmetschotel, vegetarische balletjes en heerlijk stokbrood. En niet te vergeten… Een goeie bak knoflook- of satésaus. Koken wordt zo een eitje!

Start je bestelling

De volle smaak van échte mayonaise

Van de originele Zaanse Mayonaise tot de net zo volle en romige smaakjes mayonaise. Met Zaanse heb je altijd de lekkerste échte mayonaise in huis.Bekijk meer van Van Wijngaarden's

Pasen: it has to be Heinz

Haal de sauzen van Heinz nu in huis voor een heerlijk Pasen. Lekker voor bij het gourmetten! Welke saus is jouw favoriet?Bekijk meer van Heinz

Maak je Pasen compleet met Calvé

Lekker gourmetten met Pasen? Haal onze sauzen nu in huis!Bekijk meer van Calvé

Alles voor een compleet paasfeest

Wat heb je nodig voor gourmetten?

Het kan een hele lijst zijn. Geen nood, wij helpen graag met een overzichtelijk boodschappenlijstje.

Bekijk onze tips

Recepten voor gourmetten

Op zoek naar wat anders dan een hamburgertje en een worstje? Maak originele hapjes voor op de grillplaat en in je pannetjes.

Bekijk alle gourmetrecepten
Barbeque eten

Of kan de BBQ aan?

Gaat het zonnetje toch nog schijnen? Wat moet je allemaal regelen of kopen voor een geslaagde BBQ? Wij helpen met een overzichtelijk BBQ-boodschappenlijstje.

Bekijk tips voor je BBQ-boodschappenlijst

Gezellig gourmetten met Pasen

Haal het gourmetstel uit het stof en schuif allemaal aan, we gaan gourmetten!

Bij gourmetten denk je misschien aan kerst, maar ook met Pasen kan dit prima. Handige gourmetschotels, vlees, vis of vegetarisch, gourmetmini's, stokbrood met smeersels en een paar sauzen maken je gourmet compleet. Ook lekker: verse groente (zoals paprika, champignon en courgette) en, omdat het Pasen is, een omeletje. Wat gooi jij in je pannetje?

Vegetarisch gourmetten

Bij gourmetten denk je misschien aan vlees en vis, maar zonder is ook hartstikke lekker. Op zoek naar wat vegetarische recepten?

- Probeer eens gegrilde courgette met brie en olijven
- Dit vergt iets meer geduld, maar paprika met ei is het wachten waard. Verdeel wat boter in je pannetje, voeg het ei en de paprika toe en bak dit ongeveer 12 minuten
- Notenburgers: burgertjes gemaakt van pistachenoten. Mmmm!
- Vegetarische gehaktballetjes, tempeh en falafel kunnen ook prima in je pannetje

Paasgourmet online bestellen

Ook je paasboodschappen bestel je makkelijk online. Snuffel lekker rond in ons paasassortiment en wij bezorgen vervolgens je boodschappen bij je thuis. Of je haalt je bestelling op bij een Pick Up Point als je dat fijner vindt. Ben je nog geen klant en wil je online bestellen eens proberen? Maak dan eerst een profiel aan en profiteer van een maand gratis bezorging met de AH Bezorgbundel.