Gourmetten met Pasen

AH Excellent voor Pasen 2024

Volgend jaar vind je hier weer onze AH Excellent producten speciaal voor Pasen. Bekijk ondertussen onze producten die het hele jaar door verkrijgbaar zijn voor een gezellige avond gourmetten.

Gezellig gourmetten met Pasen

Haal het gourmetstel uit het stof en schuif allemaal aan, we gaan gourmetten!

Bij gourmetten denk je misschien aan kerst, maar ook met Pasen kan dit prima. Handige gourmetschotels, vlees, vis of vegetarisch, gourmetmini's, stokbrood met smeersels en een paar sauzen maken je gourmet compleet. Ook lekker: verse groente (zoals paprika, champignon en courgette) en, omdat het Pasen is, een omeletje. Wat gooi jij in je pannetje?

Gourmetrecepten

Op zoek naar originele gourmetrecepten?

  • Wat dacht je van mac and cheese uit je gourmetpannetje
  • Meer een fan van vis? Ga dan voor een gourmet-spinazieomeletje met garnalen
  • Vergeet de sauzen niet! Met zelfgemaakte ketchup of whiskey-cocktailsaus smaakt de gourmet nog lekkerder

Vegetarisch gourmetten

Bij gourmetten denk je misschien aan vlees en vis, maar zonder is ook hartstikke lekker. Op zoek naar wat vegetarische recepten?

  • Probeer eens gegrilde courgette met brie en olijven
  • Dit vergt iets meer geduld, maar paprika met ei is het wachten waard. Verdeel wat boter in je pannetje, voeg het ei en de paprika toe en bak dit ongeveer 12 minuten
  • Notenburgers: burgertjes gemaakt van pistachenoten. Mmmm!
  • Vegetarische gehaktballetjes, tempeh en falafel kunnen ook prima in je pannetje

Paasgourmet online bestellen

Ook je paasboodschappen bestel je makkelijk online. Snuffel lekker rond in ons paasassortiment en wij bezorgen vervolgens je boodschappen bij je thuis. Of je haalt je bestelling op bij een Pick Up Point als je dat fijner vindt. Ben je nog geen klant en wil je online bestellen eens proberen? Maak dan eerst een profiel aan en profiteer van een maand gratis bezorging met de AH Bezorgbundel.