Paasdiner

Maak dit jaar van jouw paasdiner een heus paasspektakel. Hier vind je alle inspiratie voor een verrassend paasmenu.
Haal alles in huis voor het paasdiner bij Albert Heijn.

Alles voor een compleet paasfeest

Welke wijn bij asperges?

Asperges zijn heerlijk, en ze smaken nog lekkerder als je de juiste wijn erbij drinkt. De juiste wijn kan er namelijk voor zorgen dat de smaken van zowel het gerecht als de wijn worden versterkt!

Lees meer
Glas wijn dat wordt ingeschonken

Eetbare bloemen

Bloemen zijn mooi om naar te kijken. Maar wist je dat sommigen ook eetbaar zijn? Zo kun je dus naast je huis ook je gerechten opvrolijken met bloemen. Welke eetbaar zijn? Je leest het hier!

Lees alles over eetbare bloemen

5x tips voor een verrassende paastafel

Zeg je Pasen, dan zeg je natuurlijk paasontbijt, -brunch of diner. Maar hoe tover je jouw tafel om tot een heus paasspektakel? Albert Heijn geeft 5 tips voor een gezellige paastafel.

Lees de tips

Alles voor je paasdiner

Gezellig met de hele familie aan tafel! Niet voor het paasontbijt of de paasbrunch, maar voor een lekker diner.

Weet je al wat je gaat eten? Gourmetten is altijd een goed idee. Je kan dit zo uitgebreid maken als je zelf wil. Met vis en vlees, of vegetarisch. Of ga je voor dé echte voorjaarsklassieker, asperges? Maak een soepje van dit witte goud, of combineer ze met ham en aardappeltjes.

Paasdinerrecepten

Een paasdiner hoeft niet uitgebreid te zijn, maar mocht je toch de keuken in willen duiken, probeer dan eens een van de volgende paasdinerrecepten:

Asperge-zalmpakketje: smaakvolle asperges gecombineerd met zachte zalm, zo uit de oven!
★ Verras je familie met een paasstamppotje. Lekker met tuinbonen en ham
★ Voor de echte vleesliefhebbers serveer je lamsrack met een salade van bonen
★ Start je paasdiner met aspergeragout in een pasteibakje of courgette soep met zalm. Of kies een ander voorgerecht voor Pasen!
★ Eindig je paasdiner met mini cheesecakes met bosbessensaus of pak uit met de paasverrassingstaart. Of kies een ander dessert voor Pasen!