bewaar
Omeletwraps
Omeletwraps
bewaar

Omeletwraps

We verruilen gewone wraps voor wraps van omelet met cottagecheese en zalm.

15 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

2 personen

½

citroen

40 g

veldsla

100 g

cottagecheese

50 g

gerookte zalm

3

middelgrote eieren

2 el

halfvolle melk

2 tl

Euroma Scandinavische kruiden voor zalm

2 tl

arachideolie

Dit heb je nodig

  • staafmixer

We verruilen gewone wraps voor wraps van omelet met cottagecheese en zalm.

Aan de slag

1

Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Snijd de veldsla grof. Doe de cottagecheese, het citroenrasp en de helft van de veldsla in een hoge beker en pureer met de staafmixer.

2

Snijd de gerookte zalm in reepjes. Klop de eieren los met de melk en zalmkruiden.

3

Verhit de helft van de olie in de koekenpan en bak de helft van het ei op middelhoog vuur 2 min. tot het ei stolt. Keer om. Bak de andere kant 30 sec. Neem de omelet uit de pan en leg op een bord. Bak zo nog een omelet.

4

Verdeel het cottagecheesemengsel over de omeletten. Verdeel de zalm en rest van de veldsla erover. Rol op en halveer. Rol de omeletwraps op en halveer ze.

Omeletwraps

Instructievideo - 00:32 min.