bewaar
Wentelteefjes met gebakken banaan en yoghurt
Wentelteefjes met gebakken banaan en yoghurt
bewaar

Wentelteefjes met gebakken banaan en yoghurt

Het beste van twee werelden. Gebakken banaan én wentelteefjes. Laat die ochtend maar komen.

20 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

bananen

4 el

milde olijfolie

2 tl

gemalen kaneel

6

afbak schnittbroodjes volkoren

2

witte scharreleieren

300 ml

halfvolle melk

100 g

yoghurt Griekse stijl 10%

2 el

honing

Aan de slag

1

Snijd de bananen in plakjes van 1½ cm. Verhit ¼ van de olie in een koekenpan en bak de banaan met de helft van de kaneel 5 min. op middelhoog vuur. Schep af en toe voorzichtig om. Schep de gebakken banaan op een bord en veeg de pan schoon met keukenpapier.

2

Snijd elk broodje in 4 sneetjes. Klop de eieren los met de melk en ¼ van de kaneel. Wentel de sneetjes brood erdoor.

3

Verhit de rest van de olie in 2 koekenpannen (per 4 personen) en bak de sneetjes brood in 5 min. op middelhoog vuur lichtbruin. Keer halverwege.

4

Verdeel de wentelteefjes over de borden. Verdeel de gebakken banaan en yoghurt erover. Besprenkel met de honing en bestrooi met de rest van de kaneel.

resttipBananen over? Lekker in deze havermoutpap met banaan en peer.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wentelteefjes met gebakken banaan en yoghurt

Instructievideo - 00:44 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wentelteefjes met gebakken banaan en yoghurt

Het beste van twee werelden. Gebakken banaan én wentelteefjes. Laat die ochtend maar komen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig