bewaar
Makkelijke kaneelbroodjes
Makkelijke kaneelbroodjes
bewaar

Makkelijke kaneelbroodjes

Deze easy broodjes rol je in 10 min. de oven in!

10 min. bereiden
20 min. oventijd
19waarderingen

Ingrediënten

30 g

ongezouten roomboter

3 el

kristalsuiker

2 tl

gemalen kaneel

60 g

pecannoten

270 g

vers bladerdeeg

Deze easy broodjes rol je in 10 min. de oven in!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de boter in een steelpan op laag vuur smelten, neem direct van het vuur. Meng de kristalsuiker met de kaneel en hak de pecannoten fijn.

2

Rol het bladerdeeg uit op het bakpapier op een bakplaat. Bestrijk met de gesmolten boter en bestrooi met de kaneelsuiker en de pecannoten. Rol vanaf de lange kant strak op. Snijd 1 cm van de zijkanten eraf en snijd de rol in plakken van 1½ cm.

3

Verspreid de rolletjes met de snijkant naar boven over de bakplaat. Zorg ervoor dat ze elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.

tip

Makkelijke kaneelbroodjes

Instructievideo - 00:22 min.