Er is er een jarig, hoera!

Wie jarig is trakteert. Met een tafel vol lekkere hapjes voor jong en oud wordt het een echt knalfeest. Met deze gouden tips zorg je voor een onvergetelijke dag (of avond).

1. Lekkere hapjes op je verjaardag

2. Tip voor een gezellig kinderfeestje

3. Jarig zijn tot in de late uurtjes

4. De mooiste feestversiering

1. Lekkere hapjes op je verjaardag

Feestje? Hapjes! Zoet of hartig, warm of koud, makkelijk te maken of juist een leuke uitdaging. Bekijk verschillende hapjes om je gasten mee te verrassen. Als er 1 ding niet mag missen op je verjaardag is het wel een verjaardagstaart. Dat kan kant en klaar, maar je kan ook gaan voor een zelfgemaakte taart. Maak bijvoorbeeld een lekkere regenboogtaart of een overheerlijke cheesecake. Ga je voor een high tea, bekijk dan onze populaire high tea-recepten. Mocht je verjaardag al wat later op de dag zijn dan mogen de borrelhapjes niet ontbreken. Van bitterballen tot groentesnacks, zo zit er voor iedere gast iets lekkers bij.

2. Tip voor een gezellig kinderfeestje

Op een kinderverjaardag is het altijd leuk om aan de slag te gaan met... eten! Maak bijvoorbeeld zelf pizza’s, zo combineer je een leuke activiteit met lekkere hapjes. Bekijk dan onze heerlijke pizza recepten om samen met de kids te maken. En het lekkerste is natuurlijk dat je ze daarna samen op kan eten.

3. Jarig zijn tot in de late uurtjes

Naast de hapjes mag een leuke activiteit natuurlijk niet ontbreken. Er zijn verschillende mogelijkheden. Organiseer bijvoorbeeld een cocktailparty en bedenk een leuke dresscode. Zorg ervoor dat je genoeg ijs en glazen in huis hebt en laat je inspireren door onze recepten. Bekijk hier de 10 meest populaire cocktails om je vrienden mee te verrassen. Je zou ook een proeverij met allerlei biersoorten kunnen organiseren of een een wijnproeverij voor de echte fijnproevers.

4. De mooiste feestversiering

Nu de hapjes en de activiteit is geregeld mist er nog maar 1 ding.. de versiering! Een feestelijke sfeer mag natuurlijk niet ontbreken. Bekijk daarom alle benodigdheden voor een feestje. Van party cups tot ballonnen, het kan altijd van pas komen. Oh, en had je al gedacht aan de kaarsjes voor op de taart? Ook voor een kinderverjaardag hebben we alles wat je zoekt, zo zorg je ervoor dat je niets vergeet.

Wat heb je allemaal nodig voor je verjaardagsfeest?

Alle feestvarkens verzamelen!

Want deze speciale dag moet natuurlijk gevierd worden. Of het nu een kleine of een grote party wordt, wij bezorgen de feestvreugde bij je thuis.

Shop alles voor je verjaardag
Wat neemt jouw kind mee naar school?

Vandaag mag de jarige kiezen

Taart, cadeautjes, trakteren en misschien wel een partijtje. Als je kind jarig is mag er worden uitgepakt.

Shop alles voor een kinderverjaardag

Wel het feestje, niet de kater

Een feestje is tegenwoordig niet meer compleet zonder een alcoholvrije optie. En het mooie is: het is vaak net zo lekker!

Shop alles voor een alcoholvrije borrel