De top 3 voor een onvergetelijk kinderfeest.

Hiermee sla je de plank nooit mis, perfect voor iedere kinderverjaardag! Hiep, hiep, hoera!Alles voor een kinderverjaardag

Maak het feest compleet.

Trakteer op zelfgemaakt gebak.

Een versierde taart, verse koekjes of een smeuïge cake. Maak het zelf! Ook als je geen bakprins(es) bent gaat het lukken. Wij helpen je alles in huis te halen wat je nodig hebt.

Shop alles om zelf te bakken

Kopje koffie?

Komt je bezoek op de koffie? Laat ze genieten van een overheerlijke cappuccino. Met ons stappenplan maak je de lekkerste cappuccino gewoon zelf.

Dit heb je nodig

Maak er een gezellige borrel van.

Een tafel vol met lekkere hapjes en drankjes is al een feestje op zich. Verras je visite met lekkere borrelhapjes, een mooi kaasplank en smakelijke drankjes.

Shop alles voor een complete borrel
Wil je trakteren op je werk ter ere van je verjaardag? Lees de tips & tricks van Albert Heijn!

Tips om te trakteren op werk.

Ben je jarig en wil je trakteren op werk? Daar maak je je collega's blij mee. Maar hoe ga je als werknemer (of werkgever) om met de verschillende soorten traktaties? En op welke momenten kan er getrakteerd worden? Wij geven je graag tips & tricks!Lees al onze tips

Kant-en-klare traktaties:

Dé verjaardagscocktail: Moscow Mule.

Vul een mok met ijsblokjes en schenk er 45 ml wodka bij. Knijp 2 partjes limoen uit en hou apart als garnering. Vul aan met ginger ale. Proost!

Dé verjaardagscocktail: Moscow Mule.