Pavlova advocaat en paaseitjes
De naam verraadt het niet, maar dit ultieme feestdessert komt uit Australië.

Advertentie
Ingrediënten
Advertentie
Bereiden
Klop de slagroom stijf en schep op de pavlova. Verdeel de advocaat erover en maak met de achterkant van de theelepel een draaiende beweging door de slagroom voor een gemarmerd effect. Zet wat paaseitjes rechtop in de slagroom.

Slagroom kloppen
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 340 kcal
- eiwit 3 g
- koolhydraten 40 g
-
vet 18 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Pavlova advocaat en paaseitjes
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pavlova advocaat en paaseitjes
- 125 ml verse slagroom
- 1 kant-en-klare pavlova
- 6 tl advocaat
- ½ zak witte en pure paaseieren
Klop de slagroom stijf en schep op de pavlova. Verdeel de advocaat erover en maak met de achterkant van de theelepel een draaiende beweging door de slagroom voor een gemarmerd effect. Zet wat paaseitjes rechtop in de slagroom.