Pav­lo­va ad­vo­caat en paasei­tjes

De naam verraadt het niet, maar dit ultieme feestdessert komt uit Australië.

(46) waardeer
hollands nagerecht De naam verraadt het niet, maar dit ultieme feestdessert komt uit Australië. 4 personen
3 46

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Klop de slagroom stijf en schep op de pavlova. Verdeel de advocaat erover en maak met de achterkant van de theelepel een draaiende beweging door de slagroom voor een gemarmerd effect. Zet wat paaseitjes rechtop in de slagroom.

video

Slag­room klop­pen

Allerhande kids - 01:36 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 340 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Pavlova advocaat en paaseitjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pav­lo­va ad­vo­caat en paasei­tjes

1
1
  • 125 ml verse slagroom
  • 1 kant-en-klare pavlova
  • 6 tl advocaat
  • ½ zak witte en pure paaseieren

Klop de slagroom stijf en schep op de pavlova. Verdeel de advocaat erover en maak met de achterkant van de theelepel een draaiende beweging door de slagroom voor een gemarmerd effect. Zet wat paaseitjes rechtop in de slagroom.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.