Ingrediënten
4 personen
1 bekertje
slagroom
4 el
tropische fruitdrank
1
pavlova
1 bakje
fruitsalade
½ bakje
granaatappelpitjes
Aan de slag
Klop de slagroom stijf met 2 el tropische fruitdrank. Schep de slagroom op een kant-en-klare pavlova. Leg het fruit erop. Verdeel de granaatappelpitjes over het fruit en besprenkel met de rest van de tropische fruitdrank.
Slagroom kloppen
Instructievideo - 01:36 min.
Pavlova tropicana

nagerecht
4 personen
230 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom stijf met 2 el tropische fruitdrank. Schep de slagroom op een kant-en-klare pavlova. Leg het fruit erop. Verdeel de granaatappelpitjes over het fruit en besprenkel met de rest van de tropische fruitdrank.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 bekertje slagroom
4 el tropische fruitdrank
1 pavlova
1 bakje fruitsalade
½ bakje granaatappelpitjes