De lekkerste groente en fruit uit het seizoen

Het hele jaar door bieden we veel verschillende seizoensgroenten en -fruit aan. We kopen altijd zo dichtbij als mogelijk en zo ver als noodzakelijk is. Het eten van groente en fruit uit het seizoen heeft veel voordelen. Het smaakt op zijn lekkerst en het is in overvloed aanwezig. Vooral in de zomermaanden komt veel groente en fruit gewoon van eigen bodem, eigenlijk uit je achtertuin dus!

Onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie

Onze groente en fruit moeten echt lekker zijn. Daarom worden er wekelijks kwaliteitstesten gedaan om dat te kunnen bieden. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kan je altijd ruilen.

Versgarantie bij online boodschappen doen

Assortiment uit eigen land

Het land van herkomst wordt vermeld op de verpakking of op het prijsbordje bij het product. We kopen altijd zo dichtbij als mogelijk en zo ver als noodzakelijk in.

Alle groente en fruit

Welke groente en fruit zijn biologisch?

Albert Heijn heeft een groot assortiment biologische producten; zoals komkommers, pompoenen en bananen. Dus heel makkelijk om te kiezen voor lekker eten en verantwoord omgaan met de natuur.

Bekijk ons ruime biologische assortiment

Groente en fruit uit Afrika

Met onze Afrikaanse telers en kwekers bekijken we jaar in en jaar uit hoe we de beste soorten groente, fruit en bloemen op het juiste moment vers in de schappen kunnen krijgen. Met dezelfde zorg dragen we bij aan de verbetering van de leefomstandigheden van de medewerkers van onze leverancier, hun gezinnen en de gemeenschap waarin ze leven. Dat doen we vanuit de Albert Heijn Foundation, waaraan onze leveranciers en Albert Heijn gezamenlijk bijdragen. De AH Foundation investeert in projecten op het gebied van huisvesting, medische zorg, onderwijs en economische ontwikkeling.