Bordje voor elkaar
Bordje voor elkaar

Bordje voor elkaar

Te veel soep gemaakt? Een portie lasagne over? Maak dan eens een bordje voor een ander! Ontdek hier de lekkerste recepten om te delen.

'Bordje voor elkaar'

'Bordje voor elkaar'

Met kerst denken we natuurlijk aan het kerstdiner, met lekker eten en gezelligheid. Maar helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er is meer armoede en er zijn mensen met gevoelens van eenzaamheid. Samen kunnen we helpen ze een fijnere kerst te geven.

Met ‘Bordje voor elkaar’ maken we het heel makkelijk om iets voor een ander te betekenen. Kook bijvoorbeeld een portie extra van je lievelingsgerecht voor iemand die wat extra warmte verdient. Of verras iemand door iets lekkers te bakken. Wij helpen je met heerlijke en makkelijke Allerhande recepten. Een donatie doen kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld door je statiegeld te doneren in de winkel of doe een donatie via ah.nl/bordjevoorelkaar. Hiermee steun je onze 4 goede doelen partners, waarmee we gedurende het jaar samenwerken om beter eten bereikbaar te maken voor iedereen.

Laat ook je hart spreken en help ons en onze goede doelen partners meer dan 50.000 ‘Bordjes voor elkaar’ te vullen. Vanuit Albert Heijn doneren we alvast de eerste 15.000 kerstbordjes.