Maandthema

Hoe blijf jij in alle drukte goed voor jezelf zorgen? Als in: even helemaal niks doen? Vaker ontspannen is supergezond voor je. Zet jezelf daarom hoger op de agenda. En kom nu tot rust met ons nieuwe maandthema: Lekker relaxen. De komende weken helpen we je hier met allerlei inspiratie om fijn op te laden. Geniet ervan!

Tips en meer

Iets doen waarvan je geniet, gewoon omdat je er zin in hebt: het is net zo’n belangrijk onderdeel van je leefstijl als goed eten, bewegen en slapen. Hieronder delen we elke week nieuwe tips van onze experts en meer. Relax je lekker mee?
Lekker lezen: zo masseer je jezelf in 4 stappen zen.
Ongezonde stress? Huisarts Tamara en psycholoog Hanan vertellen over de 4 signalen.
Even lekker opladen? Met deze strekoefening lukt dat heel makkelijk!

Waarmee ga jij aan de slag?

Ontdek met onze challenges in de gratis Mijn Leefstijlcoach app hoe je de druk éven van de ketel haalt. Bijvoorbeeld met mediteren, korte pauzes nemen, ontspannen op je yogamat of op wandelavontuur gaan. Het kost allemaal niks en levert je zoveel op! Waar ga jij voor?
Challenge: Meditatie: 10 minuten lang zen
Ook jij kan het leren: een paar minuten zittend tot rust komen.
Challenge: Meer genieten met micropauzes
Ontspannen met weinig tijd: tips van psycholoog Hanan Haddouch.
Challenge: Yoga voor ontspanning
Stap uit je hoofd en op je mat met yogadocent Teuni Verhagen.
Challenge: Op avontuur
Naar buiten! Voel je fit en relaxed met beweegcoach Han de Hair.

Gezond vakantiegevoel

Wat heb jij nodig om stralend de zomer in te gaan? Een gezonder gewicht, meer energie of rust in je hoofd? Wij zetten alle tips op een rij.

Lees meer

Ontmoet onze experts

Werken aan een gezondere leefstijl: dat is samen makkelijker dan alleen. Onze experts zijn er voor je met tips, recepten, trainingen en dagelijkse coaching bij verschillende challenges.

Bekijk de experts