Alles voor een gezonde leefstijl

Makkelijk gezondere keuzes maken. Altijd en voor iedereen.

Gezonder leven? Bij Albert Heijn weten we hoe belangrijk het is om je goed te voelen. En daar helpen we je graag bij. Van beter eten en hulp om lekker te slapen, tot meer bewegen en vaker ontspannen. En voor wie in sommige situaties nog wat extra’s kan gebruiken: lees hieronder onze beste leefstijltips of bekijk ons inspiratiemagazine.

Vitamines en mineralen: alles wat je wilt weten

Om gezond te blijven, zijn vitamines en mineralen belangrijk. Wat is het verschil tussen die 2 voedingsstoffen en welke zijn het belangrijkst?

Lees meer

Verkoudheid: wat is het en wat kan je er aan doen

‘Gewoon’ door je neus ademen… Hoe fijn dát eigenlijk is, merk je pas als-ie verstopt is door een neusverkoudheid. Wat is verkoudheid? En wat kan je er zelf aan doen?

Lees meer

Hoest & keelpijn: alles wat je wilt weten

We hebben er allemaal wel eens last van: keelpijn en hoesten. Ze komen vaak samen voor. Maar dat hoeft niet. Wat is keelpijn eigenlijk? En welke soorten hoest zijn er?

Lees meer

Stoppen met roken: hoe pak je het aan?

Stoppen met roken is 1 van de beste dingen die je voor je gezondheid kan doen. Hoe maak je het zo makkelijk mogelijk? En: hoe houd je het vol?

Lees meer

Griep: wat is het en wat kan je er zelf aan doen?

Elk jaar is het weer raak: de griep grijpt om zich heen. Wat is griep eigenlijk? En wat kan je zelf doen om er minder last van te hebben?

Lees meer

Download de gratis mijn Leefstijlcoach app

Wil jij gezonder eten, meer bewegen, beter slapen of vaker ontspannen? Het lukt je met de Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn. Kies een challenge die bij jou past en begin vandaag nog!

Download nu

Heb je nog vragen?

Bel dan met de gratis drogisterijlijn van Albert Heijn Leefstijlcoach: 0800-4040017. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Heb je een vraag over een geneesmiddel? Wacht nog even met het kopen of gebruiken ervan totdat je vragen beantwoord zijn.