5 redenen om de Mijn Leefstijlcoach app te downloaden

Je wilt graag goed in je vel zitten. Maar waar begin je en hoe houd je het vol? De Mijn Leefstijlcoach app is een handige app die je helpt om stap voor stap beter te gaan eten, meer te bewegen, goed te ontspannen en lekker te slapen. 5 redenen om de app te downloaden!

1. Gezondere leefstijl

Gezond eten, meer bewegen, goed ontspannen en lekker slapen vormen de basis van een gezonde leefstijl. De Mijn Leefstijlcoach app helpt je om stappen te zetten op alle 4 de onderdelen. En al snel zul je merken: als je gezonder eet, krijg je vaak meer energie. Je gaat dan meer bewegen, waardoor je ook weer beter zult ontspannen en slapen.

2. Adviezen van de expert

De Mijn Leefstijlcoach app is ontwikkeld met de hulp van een arts, kok, diëtist, sportcoach en gedragswetenschapper. Als deelnemer krijg je adviezen van huisarts Tamara de Weijer, diëtist Steffi Haazen, beweegcoach Han de Hair, slaapcoach Merijn van de Laar en yogacoach Teuni.

3. Motiverende challenges

Een belangrijk onderdeel van de app zijn challenges op het gebied van eten, bewegen, ontspannen en slapen. Een challenge is een kort veranderprogramma dat meestal een week duurt en makkelijk is in te passen in je dagelijkse leven. Elke dag krijg je een korte opdracht om op te focussen, inclusief handige filmpjes en artikelen vol tips en inspiratie. Daarnaast ontvang je motiverende berichten van de coaches.

4. Relevant voor jou

Na een korte intake krijg je adviezen, challenges en schema’s die relevant zijn voor jou. De Mijn Leefstijlcoach app maakt daarmee een gezonde levensstijl leuk, lekker en makkelijk. De challenges kunnen bijdragen aan een structurele gedragsverandering waar je een leven lang profijt van hebt.

5. Gratis

Albert Heijn wil een gezonde leefstijl bereikbaar maken voor iedereen. Daarom bieden we de Mijn Leefstijlcoach app gratis aan in de App Store en Google Playstore. Zo kan iedereen die dat wil daadwerkelijk meedoen. Download de app nu en ga meteen aan de slag!

Meer lezen?

Twee boterhammen met avocado en tomaat

20x gezond inspiratie voor je boterham

Wat is precies gezond broodbeleg en wat kan je beter niet te vaak op je boterham smeren? We geven je handige tips en tricks om het smeren nog leuker te maken.

Lees meer over gezond broodbeleg
Dry january

Dry January 2022: 5 handige tips

Het nieuwe jaar betekent voor veel mensen ook een nieuwe start. Een mooi moment om te beginnen met goede voornemens zoals stoppen met roken of minder alcohol drinken. We delen een aantal tips met je!

Lees meer over Dry january
verschillende gezonde recepten

Eet meer groente met dit weekmenu

Hoe meer groente je eet, hoe beter het is voor je gezondheid. Daarom dagen we je uit om 400 gram groente per dag te eten. Wedden dat dat je gaat lukken?

Bekijk weekmenu