0.00
Totaalbedrag winkelmand €0.00
menu
Bouillon met knolselderijbloem
Brioche met steak tartaar
Carbonara-kaasfondue met paarse bloemkool
Zeebaars met vongole en nduja
Surf en turf met bloemkoolpuree
Roodlofschuitjes met peterselie-citroengarnaal (advertorial)
Amuselepel met mini-augurkentapenade (advertorial)
Pittig gevulde amuselepels
Pompoengalette met ricotta en uienchutney van Veggilaine
Zalm-traybake met spruitjes en kruidenolie
Vega traybake met bonen en ingelegde ui
Visstoofpotje met pompoen en aardappel
Rodewijn-kipstoof met chorizo en cannellinibonen (advertorial)
Maccheroni met 'nduja en kappertjes (advertorial)
Risotto met porcini en kaaskoekjes (advertorial)
Gambas al ajillo (advertorial)
Bruine bonen stamppot
Coq au vin uit de slowcooker
Couscous salade met kip
Couscous salade feta
Geroosterde bloemkool met spek-gochujangsaus
Bloemkool-aardappelovenschotel met gehakt en kaassaus
Quinoasalade met geroosterde winterpeen en yoghurt-sesamdressing
Zalm met pistachekorst uit de oven
Groente-kipnuggets uit de airfryer
Witlof-ovenschotel met vega spekjes
Lunchwraps gerookte kip en komkommer van Giorgia's Kitchen
Geraspte-tomatensalsa met rode ui en peterselie
Andijviestamp met gerookte kip en zongedroogde tomaat
Groene-kruidendip
Bowl met bulgur, avocado en zalm van dokter Elise
Parelcouscoussalade met hot-honey-grillkaas van Veggilaine
Parelcouscous met gebakken paprika, rucola en chik'n filet (advertorial)
Visburger met mangosalsa en zoete aardappelfriet (advertorial)
Smashed ‘falafel’ van Veggilaine
Hartige banketletter van Giorgia's Kitchen