AH Biologisch, Van Nature Goed

Biologische producten van Albert Heijn, waaronder penne, kokosmelk, passata di pomodoro, groentesap, bananen, een rode appel en prei
Kook met biologische producten van boeren die de natuur hun werk laten doen. Dat betekent geen kunstmest en/of niet-natuurlijke bestrijdingsmiddelen én geen synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Je herkent ze aan het groene Bio-blaadje.
Voorpagina van het Allerhande magazine van Albert Heijn met het thema 'Van Nature Goed', met een bord biologisch eten bestaande uit worst, rode kool en aardappels

Allerhande Special: AH Biologisch, Van Nature Goed

Wat van nature goed is, daar hoef je niks meer aan toe te voegen. En precies dat is waar biologische producten voor staan: écht, lekker en voedzaam. Plus: goed voor de dieren en de natuur. Met pure ingrediënten smaakt je eten nog lekkerder.

Heerlijke rodekool met pompoenpuree en worst

Extra makkelijk met kant-en-klare rode kool met appeltjes.Bekijk het recept
Boerenkoolstamppot met worst, rode kool en stukjes appel op een grijs bord, met bestek en een servet ernaast

Bio borrelplank

Van cracker tot kaas: met deze biobites op je borrel sla je de plank zeker niet mis.
Borrelplank met verschillende kazen, crackers, gerookte zalm, olijven, paté, worst en glazen rode wijn op een roze ondergrond

Biologisch vlees, hoe werkt dat?

Bij de productie van vlees wordt rekening gehouden met dierenwelzijn. De dieren in de biologische industrie hebben een zo natuurlijk mogelijk leven. Daarom krijgen ze ook biologische voeding en alleen medicijnen als het echt nodig is.Bekijk meer biologisch vlees
Gegrilde vleesgerechten met groenten en mais op een houten plank, geserveerd met glazen rode wijn.