Italiaanse hoofdgerechten
Van Milaan tot Sicilië, la cucina Italiana brengt de zon naar je keuken. De lekkerste Italiaanse hoofdgerechten hebben we voor je in de aanbieding. Lasagne, pizza, pasta of ovenschotel, maak je favoriet!

Paprika-tomatensalade met burrata
Ingrediënten
4 personen
1 zak
paprikamix
4 el
traditionele olijfolie
360 g
tomatenmix
2 el
verse groene pesto
½ potje
zongerijpte Taggia-olijven
1
verse ciabatta
1
burrata
- Halveer de paprika's, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd ze in repen van 1 cm breed. Verhit 2 el olie in een hapjespan of wok en bak de paprika op hoog vuur 8 min. Roer regelmatig.
- Halveer ondertussen de tomaten en bak 1 min. mee. Neem de pan van het vuur. Meng de pesto door de rest van de olie en roer met de olijven door de groenten. Schep in een schaal en laat 5 min. staan. Scheur ondertussen het brood in stukken. Leg de burrata op de paprika-tomatensalade en serveer met het brood. Bon appétit!