
Zelfgemaakte ketchup
2 uur

Champignonroomsaus
30 min.

Indonesische ketjapmarinade
35 min.

Peppadew-yoghurtdip
1 u. 10 min.

Salsa van tomaat
45 min.

Salsa van zoete aardappelen
25 min.

Italiaanse balsamico- pestomarinade
35 min.

Kipspiesjes in currymarinade
45 min.

Olijvendip
10 min.

Knoflooksaus met peterselie
5 min.

Griekse tzatziki
15 min.

Pittige tomatendip
30 min.

Pindasaus
15 min.

Citroenaïoli
20 min.

Pittige tomatensalsa
10 min.

Griekse marinade vis of groente
35 min.

Klassieke kruidenboter
55 min.

Holy smoke that's hot-sauce
25 min.

Kipragout
50 min.

Gebakken knoflookmarinade
50 min.

Radijsdip
10 min.

Tapenade (olijvenpuree)
10 min.

Bearnaisesaus
25 min.

Cranberrysaus
20 min.