Ingrediënten
4 personen
1 el
olijfolie
1 kleine
ui
1 bakje
champignons
1 teen
knoflook
1 beker
slagroom
1 el
Dijon mosterd
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan, fruit de ui 3 min. Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Voeg de knoflook en champignons toe en bak 5 min. op middelhoog vuur.
Voeg de slagroom en peper en zout toe. Laat 5 min. zachtjes koken. Voeg de mosterd toe en warm nog 2 min. door. Lekker met biefstuk of een tartaartje met frites.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Stroganoffsaus

bijgerecht
4 personen
305 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan, fruit de ui 3 min. Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Voeg de knoflook en champignons toe en bak 5 min. op middelhoog vuur.
Voeg de slagroom en peper en zout toe. Laat 5 min. zachtjes koken. Voeg de mosterd toe en warm nog 2 min. door. Lekker met biefstuk of een tartaartje met frites.
algemeen:U kunt de stroganoffsaus 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de saus vlak voor serveren in een steelpan al roerend op laag vuur in 5 min.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 el olijfolie
1 kleine ui
1 bakje champignons
1 teen knoflook
1 beker slagroom
1 el Dijon mosterd