0.00
Totaalbedrag winkelmand €0.00
menu
Passion pêche melba met rocky road
Vegan mango-kokos-kerstdessert
Hoorntjes met geitenkaas en vijgen
Nederlandse borrelkerstboom
Gegratineerde oesters met habaneroboter van London Loy
Paratha-taartje met halloumi van Veggilaine
Kerstboom met kaaspoffertjes en zalm
Zalmcrudo met crispy rijstvel
Vitello tonnato-bonbon
Bouillon met knolselderijbloem
Brioche met steak tartaar
Gevulde portobellini
Garnalenkroketjes met roomkaas en dille
Mini kerstboompasteitjes met kipragout
Knolselderijcarpaccio met garnalen van Hugo Kennis
Vegan portobello-carpaccio
Saffraanrisotto met groene asperges en kaascracker van LekkerSeb
Rodekoolrolletjes met paddenstoelen en citroen
Carbonara-kaasfondue met paarse bloemkool
Gestoofde eendenbout met linzen en parmezaancrunch
Zeebaars met vongole en nduja
Surf en turf met bloemkoolpuree
Beef Wellington in croissantdeeg met gouden glühweinjus
'Ossobuco'-pithivier van Giorgia's Kitchen
Klassieke pithivier met kip, paddenstoelen en pecannoten
Vegan pithivier met prei en paddenstoelen
Kids pithivier met kip, tuinerwten en kaas
Geroosterde spruitjes met 'nduja
Mini-bloemkool met Parmezaanse kaas en za’atar
Madeleines met sabayon van Hugo Kennis
Amuseglaasje met speculaasroom
Irish coffee chocotulp
Lemon-meringuehoorntje
Crème brûlée-mini-tartelette
Aperol spritz-tulband
Mini-cheesecake met blauwe bes en kandijkoek uit de airfryer