Vis, we love it. Je kunt er eindeloos mee variëren. Kook bijvoorbeeld met vette vis als zalm, makreel of haring: goed voor hart en bloedvaten, maar vooral ontzettend lekker. Onze favoriet: zelfgemaakte sushi. Dat kun jij ook. Echt. Je haalt vis gemakkelijk in huis via het assortiment op ah.nl/vis

Gezonde vis
In vette vis zitten de bekende omega 3-vetzuren die je beschermen tegen hart- en vaatziekten. Daarom wordt ook aanbevolen om twee keer per week, vette, vis te eten. Vette vissen zijn bijvoorbeeld: zalm, haring, makreel en sardines. Magere vissen zijn: kabeljauw, tong, wijting en snoek. En of je nu verse vis, vis uit blik of uit de diepvries eet, het maakt voor de voedingsstoffen niks uit.

Duurzame vis
Wereldwijd worden zeeën en oceanen belast door overbevissing, bijvangst en schadelijke vistechnieken. Wanneer je let op het MSC-keurmerk op een product weet je dat je duurzame vis koopt. Dat wil zeggen dat er bij de vangst rekening wordt gehouden met de toestand van de vis-, schelp- en schaaldierbestanden en de impact van de visserij op het ecosysteem in zee.

Vis bereiden
Je kunt je visje bakken, natuurlijk. Maar ook stomen of grillen. Hoe je dat doet, zie je in de handige Allerhande- instructievideo's. Je vindt er video's over garnalen pellen, oesters openen, mosselen bereiden en voor de echte thuiskoks hoe je kreeft kunt bereiden. Als dat niet lekker (v)is, weten wij het ook niet meer.

Lees meer

Visrecepten (3.030)

sorteer op
recept Sus­hi­sa­la­de

Sus­hi­sa­la­de

30 min.
(326)
recept Pas­ta­sa­la­de met zalm en zee­kraal

Pas­ta­sa­la­de met zalm en zee­kraal

15 min.
(73)
recept Groen­te­cur­ry met vis­sa­té

Groen­te­cur­ry met vis­sa­té

15 min.
(16)
recept Vis­scho­tel uit de oven (ba­by 9 maan­den)

Vis­scho­tel uit de oven (ba­by 9 maan­den)

35 min.
(26)
recept Vis stro­ga­noff

Vis stro­ga­noff

25 min.
(129)
recept Ro­mi­ge spa­ghet­ti­ni met zalm en pes­to

Ro­mi­ge spa­ghet­ti­ni met zalm en pes­to

20 min.
(179)
recept Sand­wich 'ton­na­to'

Sand­wich 'ton­na­to'

10 min.
(16)
recept To­nijn­piz­za­punt­jes

To­nijn­piz­za­punt­jes

15 min.
(22)
recept Lauw­war­me rijst­sa­la­de met to­nijn, pa­pri­ka en munt

Lauw­war­me rijst­sa­la­de met to­nijn, pa­pri­ka en munt

15 min.
(62)
recept In­di­aas ge­krui­de ka­bel­jauw en zoe­te-aard­ap­pel­pu­ree met lin­zen

In­di­aas ge­krui­de ka­bel­jauw en zoe­te-aard­ap­pel­pu­ree met lin­zen

35 min.
(50)
recept Cur­ry van mun­g­bo­nen

Cur­ry van mun­g­bo­nen

30 min.
(20)
recept Sa­la­de met ge­rook­te fo­rel, as­per­ges en ei

Sa­la­de met ge­rook­te fo­rel, as­per­ges en ei

15 min.
(39)
recept Fi­lo­deeg­pak­ket­jes met to­nijn

Fi­lo­deeg­pak­ket­jes met to­nijn

15 min.
(30)
recept Zalm­cur­ry met ko­ri­an­der­rijst

Zalm­cur­ry met ko­ri­an­der­rijst

15 min.
(58)
recept Ver­se spa­ghet­ti met to­nijn-dop­erw­ten­pes­to

Ver­se spa­ghet­ti met to­nijn-dop­erw­ten­pes­to

20 min.
(85)
recept Ha­ring-bie­ten­sa­la­de met veld­sla en mie­riks­wor­tel

Ha­ring-bie­ten­sa­la­de met veld­sla en mie­riks­wor­tel

10 min.
(6)
recept Noe­dels met ti­la­pia­fi­let en cour­get­te uit de wok

Noe­dels met ti­la­pia­fi­let en cour­get­te uit de wok

25 min.
(90)
recept Sa­la­de van ge­roos­ter­de mais & gar­na­len

Sa­la­de van ge­roos­ter­de mais & gar­na­len

30 min.
(36)
recept Mos­se­len met wit­bier

Mos­se­len met wit­bier

30 min.
(34)
recept Ko­kos-ce­vi­che van wit­vis

Ko­kos-ce­vi­che van wit­vis

1 u. 20 min.
(24)
recept Ka­bel­jauw­bur­ger met mang­ochut­ney

Ka­bel­jauw­bur­ger met mang­ochut­ney

15 min.
(83)
recept Warm­ge­rook­te zalm met gre­mo­la­ta

Warm­ge­rook­te zalm met gre­mo­la­ta

55 min.
(20)
recept Fo­rel in krant met bar­be­cue­stok­brood

Fo­rel in krant met bar­be­cue­stok­brood

40 min.
(22)
recept Ge­gril­de co­quil­lespie­sen met Thai­se kom­kom­mer­dip

Ge­gril­de co­quil­lespie­sen met Thai­se kom­kom­mer­dip

55 min.
(13)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.