De piek op de avond

Zoveel lekkere kerstdesserts, in alle soorten en smaken. IJs, chocolade, trifle, kaas en koekjes. Kies van alles een beetje en je hebt een heerlijk grand dessert. Daarmee steel je de show!

Kerstdessert: het lekkerste voor het laatste!

Op zoek naar een feestelijke afsluiter van je kerstdiner? Met het kerstdessert kan je echt uitpakken. Ga je voor gebak, mousse of toch voor een ijstoetje? Tijdens de feestdagen hebben wij een ruime keus om jouw kerst zo feestelijk mogelijk te maken. Om het nog makkelijker te maken: we bezorgen je kersttoetjes en andere boodschappen gemakkelijk thuis. Zo kan je nog extra genieten van de kerst.

Boodschappenlijstje voor het kerstdessert

Ben jij op zoek naar een lekker kerstdessert? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Er is altijd nog ruimte voor een heerlijk dessert. Wij zijn een supermarkt met een uitgebreid assortiment met kerst nagerechten. Om jou te helpen met het kiezen van een feestelijk toetje, hebben we een aantal lekkere desserts op een rijtje gezet:

Toetjes (pudding, tiramisu, mousse, crème brûlée, vla)
★ Ijs (roomschepijs, ijstaarten, roomijs hoorntjes)
Taart (vers gebak, tulband, cakejes, vlaai, tompouces)
★ Kaasplankje (brie, geitenkaas, schapenkaas, blauwaderkaas)
★ Fruit (fruitsalade, aardbeien, peren)
★ Kopje koffie of thee met een koekje of andere kerstlekkernijen

Dessert zelf maken

Het lekkerste kersttoetje is natuurlijk een zelfgemaakt toetje. Wij maken het makkelijker voor je! We bieden een ruime keus aan voor het maken van feestelijke desserts. Maar dat niet alleen. Ook voor dessertversieringen ben je bij ons aan het juiste adres. En wat zo ideaal is. Je kunt de desserts gemakkelijk een dag van te tevoren maken. Met zelfgemaakte desserts op tafel is het feest compleet. Alvast veel succes met het maken!

Taarten bakken (appeltaartmix, kwarttaart mix, chocoladetaart mix)
★ Koekjesmix (boterkoek, zandkoekjes, chocolade chips)
Cakemix (cupcakes, wafels, citroencake)
★ Brownie bakmix
★ Tiramisu (lange vingers, eieren, basterdsuiker, mascarpone, slagroom, espressokoffie, cacaopoeder en niet vergeten Amaretto)
★ Chocolademousse (pure chocolade, eieren, basterdsuiker en slagroom)

Kijk hier voor meer Allerhande kerstdessertrecepten.