Kerstdesserts

Haal alles voor het nagerecht met kerst gemakkelijk in huis met Albert Heijn.

Geniet van ons feestassortiment vanaf 30 november

Kun jij ook niet wachten tot de mooiste tijd van het jaar? Vanaf 30 november vind je hier onze speciale en feestelijke producten voor kerst. Tot dan vind je hier alvast basisproducten voor een zorgeloze kerst.

Kerstdessert: het lekkerste voor het laatste!

Kerstdessert: het allerlekkerste voor het laatst!

Ben je op zoek naar een feestelijke afsluiter van je kerstdiner? Met het kerstdessert kan je echt uitpakken. Ga je voor tiramisu, crème brûlée, pavlova of voor een feestelijke ijsbombe? Tijdens de feestdagen hebben wij een ruime keus om jouw kerst zo feestelijk mogelijk te maken. En om het nog makkelijker te maken: we bezorgen je kersttoetjes en andere boodschappen gewoon bij je thuis. Zo kan je nog extra genieten van de kerstsfeer.

Boodschappenlijstje voor het kerstdessert

Ben jij op zoek naar een lekker kerstdessert? Dan zit je bij ons goed. Er is altijd ruimte voor een heerlijk nagerecht. Om jou te helpen met het kiezen van een feestelijk kersttoetje, hebben we een aantal lekkere desserts op een rijtje gezet:

Toetjes (pudding, tiramisu, mousse, crème brûlée, vla)
IJs (roomschepijs, ijstaarten, roomijs hoorntjes)
Taart (vers gebak, tulband, cakejes, vlaai, tompouces)
Kaasplankje (brie, geitenkaas, schapenkaas, blauwaderkaas)
Fruit (fruitsalade, aardbeien, peren)
★ Kopje koffie of thee met een koekje of andere kerstlekkernijen

Dessert zelf maken

Het ultieme kerstdessert is natuurlijk een zelfgemaakt toetje. En wij maken het makkelijk voor je! We bieden een ruime keus aan voor het maken van feestelijke desserts. Maar dat is niet alles. Ook voor dessertversieringen ben je bij ons aan het juiste adres. En het handige is, je kan de desserts gemakkelijk een dag van te tevoren klaarmaken. Met zelfgemaakte desserts op tafel is het feest compleet. Veel succes met de bereiding!

Taarten bakken (appeltaartmix, kwarttaart mix, chocoladetaart mix)
Koekjesmix (boterkoek, zandkoekjes, chocolade chips)
Cakemix (cupcakes, wafels, citroencake)
Brownie bakmix
Tiramisu (lange vingers, eieren, basterdsuiker, mascarpone, slagroom, espressokoffie, cacaopoeder en niet vergeten Amaretto)
Chocolademousse (pure chocolade, eieren, basterdsuiker en slagroom)

Bekijk alle Allerhande kerstdessertrecepten

Extra spektakel voor je kerstdessert

Met onze Kerstmakers is jouw dessert in één keer helemaal klaar voor kerst. Parels, sterrenmix of glitterspray; jij steelt deze kerst de toetjesshow.