Hier wil iedereen van snoepen

Een feestelijke tafel vol lekkers. Zoetigheden voor de liefhebbers van chocolade en kerstkransjes. En kerstlekkernijen voor iedereen die zelf of met de kids wilt bakken en versieren.

Kerstlekkernijen om van te smullen

Hou je ook zo van die feestelijke kerstkransjes, kerststollen, brownies, chocoladesoesjes en noem maar op? Ze zijn er weer. Deze heerlijke kerstlekkernijen heb je zo in huis om lekker te genieten.

Kerstlekkernijen voor ieder moment

De feestelijke zoetigheden zijn voor ieder moment geschikt. Kom je net thuis van werk en ben je even op zoek naar iets lekkers? Doe je een koffie of thee na het eten? Zit je 's avonds op de bank je favoriete film te kijken? Ja, dan zijn de sierlijke kerstkransjes en kerstkoekjes altijd een fijne toevoeging. Zorg dat je deze kerstlekkernijen de hele maand december in huis hebt. Dan ben je op ieder moment voorbereid.

Vul je dagelijkse boodschappen aan met kerstlekkernijen

Iedere week is het weer zover. Je moet je dagelijkse boodschappen weer doen. Vaak niet zo spannend, gewoon de belangrijkste producten. Maar dit verandert als de decembermaand in zicht komt. Tijdens deze feestmaand kun je los gaan bij Albert Heijn voor de lekkerste kerstzoetigheden en kerstdesserts. Welke kerstlekkernijen kun je dit jaar bestellen? We geven je alvast een voorproefje van het feestassortiment:

★ Chocolade kerstkransjes
★ Kerstkoekjes
★ Kerststol
★ Brownies
★ Schuimkransjes
★ Kersttaarten
★ Tompoucen

Ben je niet zo'n zoetekauw en hou je meer van hartig? Dan passen de kerstborrelhapjes misschien wel beter bij jou. Verwen jezelf in de decembermaand!