We 💜 kerst. Met elkaar wordt het magisch.​

Laat je betoveren door onze recepten en ons heerlijke assortiment voor de feestdagen. Pak eens lekker uit met een grand entree of een grand dessert vol heerlijke gerechtjes om samen te delen.​ Of verras iedereen met een favoriete kerstklassieker met een bijzondere twist. Met feestelijke inspiratie met veel voordeel vieren we dit jaar, meer dan ooit, samen de magie van kerst.

Kerstboodschappen en kerstversiering koop je bij Albert Heijn

Kijk je ook zo uit naar kerst en wil je eens goed uitpakken? Maak je kerst speciaal met het feestelijke kerstassortiment bij Albert Heijn. Dit feestelijke assortiment is speciaal en exclusief uitgekozen voor de decembermaand.

Kerstboodschappenlijstje
Stressvrij de kerst door? Maak een handig kerstboodschappenlijstje, zodat je alles in één keer in huis hebt. Zo heb je snel alles in huis voor bijvoorbeeld het kerstontbijt of kersthoofdgerecht. Wij raden je aan om één van deze feestfavorieten in ieder geval op je kerst boodschappenlijstje te zetten:

★ Zalmtompouce. Voor een gemakkelijk, maar smaakvol voorgerecht. Vaste topper op je kerst boodschappenlijst.

★ Ossenhaas met chocolade-portsaus. Dit mooie stukje vlees met krokante laagje geeft kleur aan de kerst.

★ Filetrollade met gevuld met appel. Heerlijk met aardappeltjes en een salade.

★ Aardappel gratins. Fijne toevoeging bij ieder gerecht.

Kerstkransjes en kerstkoekjes. Voor de zoetekauwen onder ons.

★ Voor de wijnliefhebber, een fruitige pinot noir of een frisse en droge grüner veltliner. Heerlijk voor aan de kersttafel.

Sloof jij je niet graag uit in de keuken, maar hou je wel van lang tafelen? Dan is een avondje kerstgourmetten of kaasfonduen echt iets voor jou. Gezellig met z'n allen aan tafel genieten van al het lekkers. Net zo speciaal.