Vega(n) pronkstukken

Verras je gasten met overheerlijke vegetarische gerechten, van bietencarpaccio tot pompoenrollade. Bijzonder feestelijk en helemaal zoals jij het wilt. Zo tover je elke klassieker ook vega op tafel.

Maak van kerst een vegetarisch feestje

Kerst. Dé periode van gezelligheid, en van lekker eten en drinken. Of je nou een volledig vegetarisch kerstmenu op tafel wil toveren of een paar gerechten. Wij helpen je graag met ons assortiment en inspiratie. Zo maak je van deze kerst echt iets speciaals.

Tips voor de flexitariërs

Eet je af en toe of wat vaker geen vlees maar heb je geen idee hoe je dat tijdens kerst ook kan doen? Wij geven je een aantal tips om het makkelijk te maken:

★ Hoe het simpel en vervang 1 gang. Kies bijvoorbeeld voor bietencarpaccio in plaats van de traditionele rundercarpaccio.
★ Ook je kerstborrel heb je in een handomdraai vega gemaakt met vegetarische snacks als groentebitterballen en vega kipnuggets.
★ Vervang je vleeswaren bij je kerstontbijt voor een van onze vele vleesvervangers voor op brood. Wist je dat je bij Albert Heijn de meeste keuze hebt in vega(n)?

Kerst helemaal vegetarisch, vegan of plantaardig

Iedereen pakt uit bij het kerstdiner. En dat kan ook zonder vlees of zonder dierlijke toevoegingen. Je hebt bij ons alle keuze. We helpen je met de lichtgroene V die staat voor vega en de donkergroene V die staat voor vegan.

★ Zo op tafel! Ook je vegetarisch voorgerecht en vegan hoofdgerecht is nu zo gekozen. Onze Excellent voor de feestdagen producten zorgen voor feestelijk vegetarisch zonder teveel gedoe. Probeer de pompoensteak, courgettecarpaccio of vegetarisch ovenschotels. Stuk voor stuk pronkstukken om deze kerst op tafel te zetten.
★ Toetjes! Vaak de kers op de kersttaart en traditioneel vaak met room gemaakt. Vervang je zuivel met een plantaardig alternatief en ook je nagerecht kan helemaal plantaardig zijn.
★ Feestelijke kerstlekkernijen komen in alle soorten en maten. Ook veel chocolade voor de feestdagen hebben ons groene vega logo.