Gourmetten

Haal alles voor de gourmet met kerst gemakkelijk in huis met Albert Heijn.

Geniet van ons feestassortiment vanaf 30 november

Kun jij ook niet wachten tot de mooiste tijd van het jaar? Vanaf 30 november vind je hier onze speciale en feestelijke producten voor kerst. Tot dan vind je hier alvast basisproducten voor een zorgeloze kerst.

Gourmetten met kerst

Met kerst wordt het gourmetstel weer van zolder gehaald. Eten met pannetjes tijdens de feestdagen is gezellig, lekker en gemakkelijk.

Boodschappenlijstje voor kerstgourmetten

Gourmetschotels en andere lekkere hapjes mogen natuurlijk niet ontbreken bij de kerst. Wij zijn een supermarkt met een groot assortiment met gourmetproducten rond de feestdagen. Wij geven je alvast inspiratie voor je boodschappenlijstje voor kerstgourmet.

Brood en toast met smeersels (kruidenboter, aioli, tapenades).
★ Gourmetschotels (vis, vlees of vegetarisch).
★ Losse vis, kip, vlees of vegetarische producten.
★ Gourmetmini's.
Sauzen (knoflooksaus, mayonaise, pindasaus).
Eieren.
Groente (paprika, komkommer, champignon, courgette).
★ Bijgerechten: salade, aardappelen of friet.
Pannenkoekenmix voor een heerlijke pannenkoek als zoete afsluiter.
★ Extra benodigdheden: servetten, schaaltjes, bakkwast, boter, peper en zout.

Meer een kaasfan? Dan is kaasfondue echt iets voor jou. Kaasfonduen is net zo gezellig als gourmetten. Met familie of vrienden rond een tafel genieten van heerlijke kaasfondue dips. Of wat dacht je van een winter BBQ?

Gourmetlucht verwijderen: 5 gouden tips

Met kerst is gourmetten met de familie supergezellig en lekker. Het enige ieniemienie nadeel is dat de gourmetlucht wel in je huis blijft hangen. Maar gelukkig zijn er oplossingen. Wij geven je een paar handige tips.

★ Ventileer: zet tijdens het kerstgourmetten de ramen open en zet de afzuigkap aan. Dit voorkomt de geur tijdens het eten.
Geurkaarsen: kaarsen zorgen voor een frisse geur. Bovendien geven geurkaarsen een feestelijke sfeer tijdens de kerst.
Azijn: zet tijdens het kerstgourmetten een pan met water en azijn op het vuur. Dit zorgt voor een frisse geur tijdens het feestelijke diner.
Koffie: zet een bak koffie. Koffie zorgt er net als azijn voor dat de geur van de gourmet afneemt.
Wasverzachter: ook kan het helpen om een pannetje met een klein beetje wasverzachter op het vuur te zetten. Dit maakt het gourmetten met kerst aangenamer.