Hapjes verjaardag

Hapjes verjaardag

Hiep, hiep, hoera! Vier je binnenkort een feestje? Dan kunnen lekkere verjaardagshapjes natuurlijk niet ontbreken! Van warme hapjes tot makkelijke recepten: hieronder vind je de allerlekkerste partysnacks die elk feestje compleet maken.

Carpaccio-wraps

Carpaccio-wraps

  1. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio. Besmeer de wraps met de truffelmayonaise. Verdeel achtereenvolgens de carpaccio, rucola en pijnboompitten en kaas uit de carpaccioverpakking erover. Rol de wraps strak op en snijd schuin door.
Wat zijn gezonde verjaardagshapjes?

Wat zijn gezonde verjaardagshapjes?

Vier je binnenkort een feestje en wil je je gasten gezonde verjaardagshapjes voorschotelen? Zet je tafel maar eens vol met gezonde snacks zoals gezonde nacho’s. Ook lekker: een homemade 'hummus' van tuinbonen! Serveer er snoepgroente en volkorencrackers met gebakken ricotta bij. Zo zie je maar: lekkere partysnacks hoeven echt niet ongezond te zijn. Da’s dus snacken met een goed gevoel

Wat zijn makkelijke verjaardagshapjes?

Geen zin om uren in de keuken te staan op je verjaardag? No worries: er zijn genoeg hapjes te maken die in no time op tafel staan. Ga bijvoorbeeld voor gevulde eieren, diverse bladerdeeghapjes of een tapasborrelplank. Echt uitpakken doe je met homemade bitterballen of röstihapjes met pompoenhummus. Mooi meegenomen: veel van deze makkelijke verjaardagshapjes zijn ook nog eens vooraf te maken. Zo kun je ze ook de dag ervoor al bereiden. Handig!

Wat zijn makkelijke verjaardagshapjes?
at zijn leuke verjaardagshapjes voor kinderen?

at zijn leuke verjaardagshapjes voor kinderen?

Bij een geslaagd kinderfeestje horen natuurlijk ook verjaardagshapjes. Leuke hapjes om te maken voor kinderen zijn bijvoorbeeld marshmallowsnorren, regenboogspiesjes en pizzamonsters. Laat vooral je creativiteit de vrije loop, dan kan het niet misgaan. Natuurlijk ook lekker: pannenkoekjes op een stokje of knakworstjes. Eetplezier gegarandeerd!