bewaar
Tapas borrelplank
Tapas borrelplank
bewaar

Tapas borrelplank

Een combinatie van de lekkerste koude tapas op één borrelplank.

10 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

6 personen

295 g

gegrilde rode paprika's in pot

150 g

olijven met knoflook

100 g

koelverse ansjovis

80 g

koelverse tapas coppa-rolletjes met roomkaas en vijg

150 g

fuet iberico

145 g

manchego

65 g

serranoham

100 g

scrocchi toast met zeezout

Dit heb je nodig

  • grote borrelplank

Een combinatie van de lekkerste koude tapas op één borrelplank.

Aan de slag

1

Giet de gegrilde paprika af in een vergiet en laat uitlekken. Snijd de paprika in de lengte in repen van ca. 1 cm. en doe in een kommetje. Doe de olijven, de ansjovis en de Coppa-rolletjes in kommetjes en zet alles op de borrelplank.

2

Snijd de fuet in heel dunne plakjes en leg op de plank. Snijd een deel van de manchego in plakjes en leg op de plank met de rest van het stuk. Leg de Jamon Serrano op de plank. Leg de scrocchi erbij.

3

Serveer met (kaas)messen, servetten, vorkjes en/of kleine prikkers.

Tapas borrelplank

Een combinatie van de lekkerste koude tapas op één borrelplank.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig