Piz­za­brood­jes

Lekker als ontbijt, lunch of tussendoortje. Rollen maar!

  • lunch
  • 4 personen
  • 475 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. oventijd
(2) waardeer
lunch Lekker als ontbijt, lunch of tussendoortje. Rollen maar! 4 personen
5 2

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • springvorm (Ø 24 cm, ingevet)

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het pizzadeeg uit en bestrijk het deeg met de tomatensaus, laat 2 cm van de rand vrij.
  2. Bestrooi het deeg met de geraspte kaas en oregano. Leg de plakjes salami erop. Leg de aspergetips parallel met de lange kant van het deeg, zodat je het deeg straks makkelijk kunt oprollen.
  3. Leg het deeg met de lange kant naar je toe en rol het op, zodat je een lange rol krijgt. Snijd de rol in 8 gelijke stukken.
  4. Leg 1 opgerold stuk met de snijkant naar boven in het midden van de springvorm. Leg de rest van de stukken er op dezelfde manier losjes omheen. Bak de broodjes in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Serveer warm of koud.
video

Piz­za­brood­jes

leuk-snel - 00:22 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 960 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Pizzabroodjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Piz­za­brood­jes

1
1
  • 600 g pizzadeeg met tomatensaus

Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het pizzadeeg uit en bestrijk het deeg met de tomatensaus, laat 2 cm van de rand vrij.

2
2
  • 150 g geraspte kaas voor pizza
  • 1 tl gedroogde oregano

Bestrooi het deeg met de geraspte kaas en oregano.

3
3
  • 50 g salami
  • 100 g groene-aspergetips

Leg de plakjes salami erop. Leg de aspergetips parallel met de lange kant van het deeg, zodat je het deeg straks makkelijk kunt oprollen.

4
4

Leg het deeg met de lange kant naar je toe en rol het op, zodat je een lange rol krijgt. Snijd de rol in 8 gelijke stukken.

5
5

Leg 1 opgerold stuk met de snijkant naar boven in het midden van de springvorm.

6
6

Leg de rest van de stukken er op dezelfde manier losjes omheen.

7
7

Bak de broodjes in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Serveer warm of koud.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.