bewaar
Carpaccio-wraps
Carpaccio-wraps
bewaar

Carpaccio-wraps

Wrap it up! En stop er wat carpaccio in als je dan toch bezig bent.

10 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2

tortillawraps

40 g

rucola

125 g

AH Biologisch carpaccio met kaas, dressing en pijnboompitten

1½ el

truffelmayonaise

Wrap it up! En stop er wat carpaccio in als je dan toch bezig bent.

Aan de slag

1

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio. Besmeer de wraps met de truffelmayonaise. Verdeel achtereenvolgens de carpaccio, rucola en pijnboompitten en kaas uit de carpaccioverpakking erover. Rol de wraps strak op en snijd schuin door.

bereidingstipJe kunt de wraps maximaal 1 dag van tevoren maken. Bewaar ze in de koelkast tot gebruik.