bewaar
Carpaccio rolletjes
Carpaccio rolletjes
bewaar

Carpaccio rolletjes

Zeg jij carpaccio, dan zeggen wij: maak er eens rolletjes van!

10 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

16 personen

2

grote tortillawraps

123 g

Greenfields carpaccio met kaas, dressing en pijnboompitten

30 g

rucola

2 el

truffelmayonaise

Zeg jij carpaccio, dan zeggen wij: maak er eens rolletjes van!

Aan de slag

1

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen.

2

Meng de helft van de dressing uit de carpaccioverpakking met ⅔ van de rucola (bewaar de kleinste takjes). Besmeer de wraps met de truffelmayonaise. Verdeel de helft van de carpaccio over beide wraps.

3

Verdeel de rest van de rucola (op de kleine takjes na), de Parmezaanse kaas en pijnboompitten uit de verpakking erover en rol strak op. Verdeel de rest van de carpaccio over de bovenkant van de wraps.

4

Snijd 1 cm van de zijkanten van de wraps en snijd elke wrap in 8 stukken. Garneer elk rolletje met een dotje van de rest van de truffelmayonaise en een takje rucola.