Paashapjes
Paashapjes

Paashapjes

Paashapjes maken Eerste en Tweede Paasdag compleet. Van gevulde eieren tot bladerdeeghapjes met zalm of asperges: deze Pasen zet je de lekkerste hapjes op tafel. Eiersalade mag uiteraard niet ontbreken. Toast erbij; vrolijk Pasen!

Basisrecept voor klassieke gevulde eieren

Basisrecept voor klassieke gevulde eieren

Ingrediënten

16 porties

8

middelgrote eieren

3 el

mayonaise

1 tl

kerriepoeder

½ el

dijonmosterd

½ bakje

tuinkers

Dit heb je nodig

  • spuitzak met kartelmondje

  1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte. Haal met een theelepel het eigeel eruit en doe in een kom.
  2. Prak het eigeel met een vork. Meng de mayonaise, kerriepoeder en mosterd erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de eihelften mee. Bestrooi met de tuinkers.