bewaar
Bladerdeeghapjes met zalm- en rodebietvulling
Bladerdeeghapjes met zalm- en rodebietvulling
bewaar

Bladerdeeghapjes met zalm- en rodebietvulling

Eet je graag Gravad Lax, een Zweede gerecht met zalm en dille? Dan zijn deze bladerdeeghapjes met zalm, rode bietenvulling en zuivelspread misschien wel voor jou weggelegd.

5 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

6 porties

½

citroen

5 g

verse dille

100 g

geraspte rode bieten

50 g

gerookte zalmblokjes

2 el

zuivelspread naturel

Aan de slag

1

Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de helft van de vrucht. Snijd in 3 parten. Snijd de dille fijn. Meng de dille, geraspte rode bieten en zalmblokjes in een mengkom. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Maak 6 bladerdeegbakjes t/m stap 4 van het basisrecept. Vul de afgekoelde bakjes met de zuivelspread en het bieten-zalmmengsel en bestrooi met het citroenrasp. Serveer met de citroenparten.

bereidingstipDe instructies voor de bakjes vind je in het basisrecept bladerdeegbakjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bladerdeeghapjes met zalm- en rodebietvulling

Eet je graag Gravad Lax, een Zweede gerecht met zalm en dille? Dan zijn deze bladerdeeghapjes met zalm, rode bietenvulling en zuivelspread misschien wel voor jou weggelegd.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig