Roggebroodhapje met biet en zalm

75 kcal

10 min. bereiden

2.9/5

(32)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • uitsteekvormpje Ø 3 cm


Feestelijke buffetten en borrelhapjes - Feestelijke buffetten en borrelhapjes

Aan de slag

  1. Klop in een kom de olie en het citroensap tot een dressing. Schep in een andere kom de bieslook, de kappertjes en ½ el dressing door elkaar. Snijd de biet in 8 plakjes en steek er met een uitsteekvormpje 8 rondjes uit. Leg de plakjes in de citroendressing. Snijd de sneetjes roggebrood in vieren en bestrijk dun met de mayonaise. Verdeel de plakjes biet en de zalmblokjes erover. Schep het bieslookmengsel erop.

Wat vond je van dit recept?

Roggebroodhapje met biet en zalm

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig