bewaar
Roggebrood met zalm & venkelmayonaise
Roggebrood met zalm & venkelmayonaise
bewaar

Roggebrood met zalm & venkelmayonaise

Een lekker zalmhapje gaat er altijd in. Ideaal als lunchgerecht of borrelhap.

10 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 el

Zaanse mayonaise

1 tl

gemalen venkelzaad

½ el

citroensap

250 g

gekookte bietjes

250 g

warmgerookte zalmfilet

4 sneetjes

ongesneden roggebrood

½ bakje

tuinkers

Een lekker zalmhapje gaat er altijd in. Ideaal als lunchgerecht of borrelhap.

Aan de slag

1

Meng de mayonaise met het venkelzaad, citroensap, peper en eventueel zout.

2

Snijd de bietjes in dunne plakjes en verdeel de zalm in stukken.

3

Besmeer het roggebrood met de venkelmayonaise en verdeel de rode biet en zalm erover. Garneer met de tuinkers.