bewaar
Roggebrood met zalm & venkelmayonaise
Roggebrood met zalm & venkelmayonaise
bewaar

Roggebrood met zalm & venkelmayonaise

Een lekker zalmhapje gaat er altijd in. Ideaal als lunchgerecht of borrelhap.

10 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 el

Zaanse mayonaise

1 tl

gemalen venkelzaad

½ el

citroensap

250 g

gekookte bietjes

250 g

warmgerookte zalmfilets

4 sneetjes

ongesneden roggebroden

½ bakje

tuinkers

Een lekker zalmhapje gaat er altijd in. Ideaal als lunchgerecht of borrelhap.

Aan de slag

1

Meng de mayonaise met het venkelzaad, citroensap, peper en eventueel zout.

2

Snijd de bietjes in dunne plakjes en verdeel de zalm in stukken.

3

Besmeer het roggebrood met de venkelmayonaise en verdeel de rode biet en zalm erover. Garneer met de tuinkers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roggebrood met zalm & venkelmayonaise

Een lekker zalmhapje gaat er altijd in. Ideaal als lunchgerecht of borrelhap.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig